23 Νοε 2023

Δήμος Σερίφου : Πληρώνουμε τον ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου για υπηρεσία που δεν παρέχει Ηχητικό

“Πρόκειται για μια νόμιμη υφαρπαγή χρημάτων, υπογραμμίζει ο κ. Λιβάνιος, δεδομένου ότι δια νόμου παρέχεται η δυνατότητα στον ΦοΔΣΑ να δεσμεύει τα χρήματα από τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουν οι κάτοικοι του νησιού στους λογαριασμούς ρεύματος και τονίζει μάλιστα ότι το 2024 το κόστος υπερδιπλασιάζεται… για μια υπηρεσία ΧΥΤΑ που έως τώρα…είναι ανύπαρκτη!”
Δήμος Σερίφου : Πληρώνουμε τον ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου για υπηρεσία που δεν παρέχει

37.000 ευρώ έχουν πληρώσει οι κάτοικοι Σερίφου στον ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου για την ανύπαρκτη διαχείρηση απορριμμάτων, αναφέρει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τουρισμού Σερίφου κ. Στέλιος Λιβάνιος, μιλώντας στην εκπομπή “Αποχρώσεις” του ρ/σ Μεσόγειος Fm 105,4 και στον δημ/φο Λάμπρο Δεμερτζή.

Πρόκειται για μια νόμιμη υφαρπαγή χρημάτων, υπογραμμίζει ο κ. Λιβάνιος, δεδομένου ότι δια νόμου παρέχεται η δυνατότητα στον ΦοΔΣΑ να δεσμεύει τα χρήματα από τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουν οι κάτοικοι του νησιού στους λογαριασμούς ρεύματος και τονίζει μάλιστα ότι το 2024 το κόστος υπερδιπλασιάζεται… για μια υπηρεσία ΧΥΤΑ που έως τώρα…είναι ανύπαρκτη!

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 
Πηγή : https://www.kykladiki.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...