24 Νοε 2023

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις εξπρές σε Κύθνο, Μήλο, Σίφνο και Σέριφο


Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για τον Υποτομέα Δυτικών Κυκλάδων. 

Πιο συγκεκριμένα, οι προσλήψεις αφορούν τα Υποπρακτορεία Κύθνου, Μήλου, Σίφνου και Σερίφου. Όσοι επιλεγούν θα συνάψουν σύμβαση ορισμένου χρόνου με τον ΔΕΔΔΗΕ, συνολικής διάρκειας 8 μηνών.

Οι ειδικότητες
Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω προκήρυξη ζητούνται ηλεκτροτεχνικοί δικτύων, ενώ οι θέσεις κατανέμονται ως εξής

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 1 θέση στην Κύθνο
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 1 θέση στη Σίφνο
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 1 θέση στη Σέριφο
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 2 θέσεις στη Μήλο

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου g.pantouli@deddie.gr, είτε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΔΠΝ ΕΔΡΑ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 112
    Τ.Κ. 117 41 – ΑΘΗΝΑ

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023

Δείτε την προκήρυξη που ακολουθεί



Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...