1 Νοε 2023

Kυκλάδες Δέν παραβρέθηκε ούτε ένας βουλευτής στη συζήτηση για την υποστελέχωση/υποβάθμιση του νοσοκομείου Σύρου και την απομάκρυνση του ελικοπτέρου από τη βάση του.

γράφει ο Γιατρός μας Athanasios Kontaris
«ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Περι υποκρισίας-ψηφοθηρίας ο λόγος.
Προχθές έγινε λέει εκδήλωση στη Σύρο με θέμα την υποστελέχωση/υποβάθμιση του νοσοκομείου Σύρου και την απομάκρυνση του ελικοπτέρου από τη βάση του.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!
Ο ένας από αυτούς, θυμάμαι πριν ακριβώς ένα χρόνο, δημαγωγούσε προεκλογικά για προσφορά ακτινολογικού μηχανήματος στο νησί μας, όταν αυτό έγινε δωρεά από μη κυβερνητική οργάνωση, και απέφερε 15000 likes στην ανάρτηση του!
Με ματωμένα γόνατα από τις υποκλίσεις το λαγωνικό-μπούφος του παραπάνω, ευχήθηκε καλορίζικο, μαζί με οδηγίες για τη λειτουργία του ακτινολογικού μηχανήματος, λες και είναι τοστιέρα!
Διέρρηξε τα ιμάτια της η άλλη -η ακατανόμαστη του μπούφου- για να μας πείσει πως είναι μόνιμη κάτοικος (γέλασε όλο το νησί) δίνοντας και συμβουλές για κοινή προσπάθεια!
Επαγγελματίες. Κύριοι.
Πέρασαν οι εκλογές,
πέρασε το καλοκαίρι
και «γειά σας!».
Απολαμβάνουν τα καλά της μεγάλης πόλης τώρα, ανάμεσα στα αλλά, παιδάκια σε σούπερ παιδικούς σταθμούς, σχολεία και δραστηριότητες.
Μείναμε μόνοι μας λοιπόν, λίγοι κάτοικοι - κυρίως υπερήλικες- και ελάχιστες οικογένειες με τα παιδιά τους, να βαστούν ακόμα!
Υστερα απο σχεδόν δυο χρόνια το ακτινολογικό μηχάνημα παραμένει στην συσκευασία του.
Καλό μήνα!
Πηγή : Athanasios Kontaris

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...