6 Μαρ 2014

Η νέα διαδικτυακή τουριστική πλατφόρμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Δημοσίευση: 04.03.2014, 21:45
Τελευταία Ενημέρωση: 05.03.2014, 01:03

Στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου στη Ρόδο παρουσιάστηκε η διαδικτυακή τουριστική πλατφόρμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, www.aegeanislands.gr , την Τρίτη, 4/3, από την αντιπεριφερειάρχη Ελευθερία Φτακλάκη και τον ειδικό σύμβουλο του περιφερειάρχη, Κωστή Τσαμπανάκη. Η Νάξος, παρουσιάζεται ως το νησί που αποτελεί ένα μικρό, ανεξάρτητο κόσμο στο κέντρο των Κυκλάδων. Πώς παρουσιάζονται οι Μικρές Κυκλάδες...
Η αρχική σελίδα της διαδικτυακής τουριστικής πλατφόρμας aegeanislands.gr
Κατόπιν της έναρξης λειτουργίας τηςδιαδικτυακής πλατφόρμας, η κα Φτακλάκη παρουσίασε τη σκοποθεσία του έργου, τονίζοντας το ρόλο του στην πιο άμεση και αποτελεσματική τουριστική προβολή των νησιών μας.

Επίσης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την πορεία του Προγραμματισμού της Διεύθυνσης Τουρισμού για το 2014 και για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσαμπανάκης ανέλυσε τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της διαδικτυακής πλατφόρμας, τα οποία, όπως επισήμανε, την καθιστούν εύχρηστη, πολυεπίπεδη και ανταγωνιστική σε σχέση με αντίστοιχους ιστοχώρους τουριστικής προβολής άλλων χωρών.
Τέλος, η κα Φτακλάκη αναφέρθηκε στις επερχόμενες τουριστικές εκθέσεις του Βερολίνου, της Μόσχας και του Παρισιού, καθώς και στο Road Show που διοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο Ντουμπάι.  Πηγή : http://www.naxos-news.gr/
to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...