14 Νοε 2020

Σίκινος Επισκευάσθηκε και επαναλειτούργησε το ελαιοτριβείο του νησιού


Χαρμόσυνες είναι οι ειδήσεις για τους ελαιοπαραγωγούς και την κοινωνία της Σικίνου, καθώς επισκευάσθηκε και επαναλειτούργησε το ελαιοτριβείο του νησιού το οποίο υποδέχεται προς επεξεργασία τις φετινές σοδιές των αγροτών. 

 Σημαντική υπήρξε η συνεισφορά και συνεργασία του Δήμου Σικίνου και του Τοπικού Συνεταιρισμού, ώστε να γίνει εφικτή η συντήρηση, η επισκευή του ελαιοτριβείου στο κτιριακό σκέλος και τον μηχανολογικό εξοπλισμό. 

Καθοριστικής σημασίας ήταν και η ευγενική χορηγία από πλευράς του γνωστού εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου, ο οποίος προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική δωρεά στο μικρό νησί των Κυκλάδων. 

 Την ευχάριστη είδηση δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Σικίνου, Βασίλης Μαράκης, ο οποίος σε σχετική του ανάρτηση έγραψε μεταξύ άλλων: «Δουλεύοντας αδιάκοπα, αθόρυβα και μεθοδικά πετύχαμε αυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε αδύνατο, ακατόρθωτο.

Ευχαριστώ θερμά όσους πρόσφεραν την βοήθεια τους εθελοντικά..

 Ευχαριστώ πολύ όσους εργάστηκαν επ’ αμοιβή για τον ίδιο στόχο. Επίσης ευχαριστώ θερμά τους μηχανικούς που ήρθαν από Αθήνα σε μια τόσο πιεσμένη κ δύσκολη περίοδο για αυτούς, για να κάνουν τον τελικό έλεγχο και την επανεκκίνηση των μηχανημάτων..

 Τέλος ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα εξαιρετικό άνθρωπο και καλό φίλο, τον Κύριο Θανάση Μαρτίνο για την οικονομική βοήθεια του για την συντήρηση των μηχανημάτων και για την προμήθεια νέων απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου.

 Η προσφορά του ήταν σημαντικότατη για την επίτευξη του στόχου μας.

 Υγεία σε όλους 

 Καλή Σοδειά..

 Πηγή :  https://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...