20 Αυγ 2023

Ποιος είναι ο Παριανός που έδωσε στέγη σε μετεωρολόγο της ΠΑ, αφού το ΥΠΕΘΑ…αδυνατούσε να δώσει λύση!


#ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ
 #ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ #ΠΑ

Αυτές τις ημέρες στελέχη του ΥΠΕΘΑ -κάποιοι λένε και για τον υπουργό- κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στην Πάρο. Σε αντίθεση με τη ΝΔ που θεωρεί απαγορευμένες τις διακοπές για τους κομματικούς της αντιπάλους μόνο, εμείς θεωρούμε ότι και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα στην ξεκούραση. Εφόσον έχουν δουλέψει βεβαίως…Στην Πάρο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες και ένα στέλεχος των ΕΔ, η μετεωρολόγος που έψαχνε να βρει στέγη με…42 ευρώ την ημέρα! Τόσα έδινε η υπηρεσία για τη στέγαση της…Είναι μητέρα 3 παιδιών!

Η υπηρεσία και φυσικά και τα στελέχη του ΥΠΕΘΑ που δεν νομίζουμε να βρήκαν ξενοδοχείο με 42 ευρώ την ημέρα για τις διακοπές τους δεν πολυασχολήθηκαν. Ακόμη κι όταν το πρόβλημα δημοσιοποιήθηκε δεν κούνησαν το δαχτυλάκι τους, πιστεύοντας ότι η ασυλία που έχουν εξασφαλίσει από τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης είναι αρκετή…Στο πρόβλημα έδωσε λύση ένας άνθρωπος απλός… Ένας κάτοικος της Πάρου που έδωσε στην οικογένεια της μετεωρολόγου της ΠΑ ένα σπίτι που νοικιάζει προς…42 ευρώ ημερησίως! Η κανονική του τιμή είναι πολλαπλάσια, αλλά ο κ.Βασίλης Ποταμιάνος είναι πρώτα απ΄ όλα άνθρωπος απλός.Κι αυτό σημαίνει ότι έχει φιλότιμο …Κάτι που αποτελεί άγνωστη λέξη για τους μανδαρίνους της εξουσίας.

Ο κ.Ποταμιάνος έκανε την προσφορά του, η μετεωρολόγος και η οικογένεια της βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στην Πάρο και ουσιαστικά φιλοξενούνται στο σπίτι από το οποίο θα μπορούσε να βγάλει ,ειδικά αυτές τις ημέρες πολλά χρήματα!Στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του, του ζητήσαμε να κάνουμε μια συνέντευξη. Μόνο που ξεχάσαμε ότι οι απλοί άνθρωποι που έχουν φιλότιμο είναι και σεμνοί… «Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων» ,είπε εξηγώντας ευγενικά την άρνηση του.

Ο κ.Ποταμιάνος «αποζημιώθηκε» όπως είπε από την εικόνα της οικογένειας που φιλοξενεί. «Μια οικογένεια με τρία χάρμα παιδάκια, τι το καλύτερο σε μια χώρα που όπως πάμε θα μείνουμε κάποιοι γέροι να βρίζουν ο ένας τον άλλον», λέει.Ο κ.Ποταμιάνος εξηγεί πως πήρε την απόφαση να προσφέρει το σπίτι στην μετεωρολόγο και την οικογένεια της:

«Όταν άκουσα την εκπομπή σας θεώρησα αμαρτία να είναι κλειστό μήπως και έρθει κάποιος της τελευταίας στιγμής την ώρα που το ζητούσε μία επιστήμονας για να υπηρετήσει το λειτούργημά της».

Πολίτης με άποψη ο κ.Ποταμιάνος έχει πολλά να πει για την Πάρο. Τα καλύτερα για τους κατοίκους της. Η κριτική για την εκεί «άρχουσα τάξη» πολύ ενδιαφέρουσα.

Στην Ελλάδα έχει δυστυχώς επικρατήσει η άποψη του «δεν ασχολούμαι», «δεν με αφορά», «όλοι ίδιοι είναι γιατί να ασχοληθώ». Η περίπτωση του κ.Ποταμιάνου μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει ακόμη Ελλάδα που ασχολείται , ενδιαφέρεται ,νοιάζεται για ότι συμβαίνει δίπλα της, προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη και να δώσει λύσεις στα προβλήματα. Αυτή είναι η κανονική Ελλάδα…

Πηγή : https://www.militaire.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...