1 Αυγ 2023

Δήμος Σερίφου Επέκταση του ηλιακού οδοφωτισμού στην Παναγιά και στον Καλλίτσο


Η χρήση ηλιακού οδοφωτισμού μειώνει το φορτίο στο δίκτυο, απελευθερώνοντας χωρητικότητα για άλλες εφαρμογές, όπως η τροφοδοσία ηλεκτρικών αυτοκινήτων.


“Θα πρέπει να πούμε οτι είμαστε  ικανοποιημένοι από τα νέα μας ηλιακά φωτιστικά. Καθώς έχουμε πολλές ώρες ηλιοφάνειας καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική και λειτουργική λύση για τις περιοχές του νησιού μας που δεν είναι συνδεδεμένες με το ηλεκτρικό δίκτυο και άκρως αισθητικά συμβατή με το φυσικό τοπίο του νησιού μας”.


Ο ηλιακός φωτισμός προσφέρει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο φωτισμό με σχεδιασμό που ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον με ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά την επένδυση και τη συντήρηση, ακόμη και όταν αφορά ένα μόνο φωτιστικό. Αυτό τον καθιστά ιδανικό για φωτισμό σημείων όπου δεν υπάρχει ή είναι περιορισμένη η ηλεκτροδότηση, ή όπου είναι πολύ ακριβό να εγκαταστήσετε ένα δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.


“Ο ηλιακός φωτισμός είναι βασικός άξονας της δέσμευσής του Δήμου  στην αειφορία και στις κλιματικές δράσεις, καθώς στοχεύει στο να βοηθήσει το νησί  να προχωρήσει σε καθαρότερες τεχνολογίες. Η επέκταση του ηλιακού φωτισμού σε νέες περιοχές στον  Πύργο και στην Γαλανή  αλλά και σε αλλες περιοχές του νησιού ενισχύει το όραμά του Δήμου  στο να παρέχει στην  τοπική κοινωνία την ασφάλεια που προκύπτει από τον ηλιακό φωτισμό υψηλής ποιότητας ” 
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...