22 Αυγ 2023

Αλεξανδρούπολη: Tο «Αδαμάντιος Κοραής» έχει μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο (βίντεο)


Συμβαίνει τώρα (05:40) Λιμάνι Αλεξανδρούπολης!
Το «Αδαμάντιος Κοραής» έχει μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο καθώς έχει εκκενωθεί το Π.Γ.Ν.Α.
Στο εξωτερικό χώρο έχουν στηθεί τέντες για τα σοβαρά περιστατικά ενώ τα καταστρώματα του πλοίου έχουν μετατραπεί σε θαλάμους.
Υπεράνθρωπη προσπάθεια από γιατρούς, νοσηλευτές και δεκάδες διασώστες που μεταφέρουν συνέχεια ασθενείς.
Συνεχής ροή εδώ: https://bit.ly/45zuNsL
Συγκλονίζουν οι εικόνες από την σταδιακή εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τους ασθενείς να μεταφέρονται στο ferry boat «Αδαμάντιος Κοραής» για να σωθούν! Η εκκένωση αποφασίστηκε παρουσία του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους και του προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου, οι οποίοι μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Δευτέρας (21/8).

Στην απόφαση μεταφοράς των ασθενών με ασθενοφόρα σε υγειονομικές μονάδες εντός της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας οδήγησε η εξάπλωση της πυρκαγιάς η οποία από τα ξημερώματα του Σαββάτου επελαύνει σε οικισμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με τις φλόγες να είναι ορατές μετά τη 01.00 στην ευρύτερη περιοχή του νοσηλευτικού ιδρύματος.Όπως φαίνεται σε βίντεο του e-evros.gr από το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το «Αδαμάντιος Κοραής» έχει μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο μετά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της πόλης (ΠΓΝΑ).

Στον εξωτερικό χώρο έχουν στηθεί τέντες για τα σοβαρά περιστατικά ενώ τα καταστρώματα του πλοίου έχουν μετατραπεί σε θαλάμους. Η προσπάθεια από γιατρούς, νοσηλευτές και δεκάδες διασώστες που μεταφέρουν συνέχεια ασθενείς είναι υπεράνθρωπη
. 

Πηγή :   https://www.pronews.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...