29 Ιαν 2024

Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας Δεύτερη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ 2η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 27-1-2024
ΘΕΜΑ 1
Στην δεύτερη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27/01/2024 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να ψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα του 2024. Η δημοτική παράταξη «Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας» ανέφερε ότι υπάρχουν τουλάχιστον επτά επαναλαμβανόμενα έργα από το προηγούμενο τεχνικό πρόγραμμα του 2023, ελπίζουμε τουλάχιστον να μπορέσουν να υλοποιηθούν μέσα στο 2024, και στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του προσεχούς Μαρτίου θα ζητήσουμε ακριβή στοιχεία για την πρόοδο υλοποίησης τους. Παρότι είμαστε προβληματισμένοι διότι μέχρι τώρα δεν υπήρχε ανάλογη ενημέρωση, δεν είμαστε αντίθετοι με αυτές τις προϋποθέσεις να δώσουμε θετική ψήφο στο τεχνικό πρόγραμμα και σε κάθε καινούριο έργο που θα βοηθήσει το νησί μας.
ΘΕΜΑ 2
Όσον αφορά τους εκπροσώπους στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, η θέση της παράταξης μας είναι ότι δεν έχει αντίρρηση προς τα πρόσωπα που συγκροτούν την επιτροπή αλλά από την εποικοδομητική συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με το Λιμενικό Ταμείο ώστε να έχουμε και πάλι προγραμματική σύμβαση προς όφελος του νησιού μας.
2η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ
Στην δεύτερη ειδική Συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό εσόδων και δαπανών οικονομικού έτους 2024 και την έγκριση ή μη του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης. Η Δημοτική μας παράταξη καταψήφισε το παραπάνω θέμα με το αιτιολογικό ότι στο σχέδιο προϋπολογισμού που κατατέθηκε απουσίαζε κάθε πρόβλεψη για την ανανέωση περιβαντολογικών όρων του βιολογικού κάθε πρόβλεψη για ταχυδιυλιστήριο, για το σφαγείο, το Δημοτικό Λεωφορείο την ψηφιοποίηση του αρχείου, των καθαρισμό δεξαμενών και παραλιακών φρεατίων και για τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα. Επίσης το σχέδιο προϋπολογισμού μετακυλύει δαπάνες ανταποδοτικών υπηρεσιών σε άλλα κέντρα θέσεις κόστους που θα τις βρούμε σύντομα μπροστά μας με αρνητικά αποτελέσματα. Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε με σχετική πλειοψηφία 6 ψήφους υπέρ και 5 κατά.
Για την ΣΕΡΙΦΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ο Επικεφαλής της παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Σερίφου
Γκιολές Δημήτρης
Πηγή : 

Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...