31 Ιαν 2024

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Σερίφου για το περιστατικό με το μουλάρι video


Ανάστατη παραμένει η Σέριφος από το περιστατικό με ένα μουλάρι που εντοπίστηκε νεκρό σε αυλή οικοπέδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μουλάρι ξεψύχησε σε οικόπεδο του νησιού, με ντόπιους και τουρίστες να κάνουν καταγγελία στην αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγω ζώο άνηκε στην οικογένεια του δημάρχου της Σερίφου. Στην αρχή έγινε λόγος για τον πατέρα του, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του διέψευσε την πληροφορία ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του ζώου.

 «Συκοφαντίες»

Μιλώντας στο MEGA, ο δήμαρχος του νησιού δίνει τη δική του απάντηση για το περιστατικό.

 «Αφενός μεν γίνεται τώρα μια συζήτηση για μέρες. Πόσες ημέρες ήταν; Γιατί αυτή η στιγμή που βλέπετε εκεί είναι μιας ώρας το πολύ, δεν υπάρχουν δηλαδή ημέρες. Αυτός που τα λέει είναι συκοφάντης», λέει ο Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, συμπληρώνοντας:

«Εσείς θεωρείτε ότι είναι δυνατόν να υπέφερε ένα ζώο μέρες και να μην έχει παρέμβει κανένας; Αυτός που το λέει, δε λέει ότι είναι του τάδε, λέει ότι είναι του πατέρα του δημάρχου, κάτι το οποίο είναι ψευδές, προφανώς με δόλο για να βλάψει τον δήμαρχο. Είναι ενός θείου μου. Αλλά από πότε είναι τεκμήριο ενοχής το ότι κάποιος είναι συγγενής του δημάρχου; Βασανισμένο γιατί ήταν; Ένα ζώο το οποίο είναι 38 ετών και έχει ξεπεράσει το προσδόκιμο ηλικίας και είναι γέρικο και ήρθε η ώρα του να αποβιώσει, δε σημαίνει ότι το βασάνισε ο ιδιοκτήτης του. Ο χώρος στον οποίο ζει ένα μουλάρι, είναι το χωράφι, όχι σε σαλόνι».

Σύμφωνα με τον κ. Ρεβίνθη:

«Πέρασαν τόσοι άνθρωποι και κανείς δεν ειδοποίησε τον δήμαρχο; Εγώ το έμαθα επειδή μου έστειλαν το βίντεο. Το ζώο αυτό ήταν 38 ετών, πάρα πολύ μεγάλο σε ηλικία, γέρασε και ήρθε η ώρα του να αποβιώσει. Δεν είναι δεμένο.

Το ζώο αυτό είναι σε ένα χωράφι, στον φυσικό του χώρο. Εφόσον ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης και εγώ εν συνεχεία, αμέσως καλέσαμε έναν γιατρό διότι η κτηνίατρος δεν υπήρχε εκεί πέρα.

Μίλησε με την κτηνίατρο και έκανε δύο ενέσεις στην ουσία, παυσίπονες, για να καταλαγιάσει λίγο τον πόνο του ζώου γιατί ήταν στις τελευταίες του στιγμές».

Πηγή : megatv.com


Ο δήμαρχος Σερίφου Κωνσταντίνος Ρεβίνθης βγήκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα  Mega” και το μοναδικό που ήθελε διακαώς να πει ήταν “… Έχετε εξετάσει τι ειδήσεις ανεβάζει το Eco Serifos?…” Δυστυχώς δεν μάθαμε τους όμορφους χαρακτηρισμούς που είχε για τον ιστότοπο μας διότι οι συνάδελφοι τον επανέφεραν επί του θέματος… που ήταν το άτυχο ζώο το οποίο ξεψύχησε με εφιαλτικό τρόπο. Ας ακολουθήσουμε 3 σημεία από την συνέντευξη που έδωσε:

1. Το μουλάρι ήταν 38 ετών, γέρικο, και ήρθε η ώρα του να αποβιώσει… 

Μέχρι πότε το μουλάρι υπέργηρο και ταλαιπωρημένο κουβαλούσε πράγματα; Κι αν είχε έρθει η ώρα του,  γιατί δεν κάλεσαν την ιδιωτική κτηνίατρο που ήταν μέχρι την Κυριακή στο νησί να το εξετάσει, παρά το άφησαν αβοήθητο, στο χωράφι  να ξεψυχήσει;

2. Ο ιδιοκτήτης είναι  θείος μου, αλλά από πότε είναι τεκμήριο ενοχής ότι κάποιος είναι συγγενής του δημάρχου;…

Μα εσύ είσαι ο δήμαρχος και είναι δικό σου καθήκον η προστασία των ζώων στο νησί. Ιδιαίτερα δε όταν αυτά ανήκουν στο στενό οικογενειακό σου περιβάλλον  δίνεις το παράδειγμα και δεν τα αφήνεις χειμωνιάτικα στο χωράφι να ψοφήσουν. Και επιπλέον με 750 τσιπαρισμένα ζώα στο νησί- όπως ο ίδιος είπε – γιατί ο κτηνίατρος που πληρώνει ο Δήμος βρίσκεται στη Σύρο και έρχεται 1 φορά στις τόσες;

3. Το άτυχο ζώο δεν ήταν εκεί ημέρες, είναι συκοφάντης όποιος το λέει …αυτή η στιγμή είναι 1 ώρας το πολύ…

Πόσες ημέρες ήταν αφημένο στο χωράφι; Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα άρρωστο ζώο για να περιέλθει σε αυτή την άθλια κατάσταση; Ποιός το άφησε εκεί για τελευταία φορά, ο θείος ή ο πατέρας του Κ. Ρεβίνθη; Μέχρι ποιά ημέρα το είδαν οι ντόπιοι στο Λιβάδι να κουβαλάει πράγματα;  Αντί απαντήσεων έρχεται η συκοφαντική δυσφήμιση… άλλωστε η δημοσιότητα είναι το ζητούμενο  εδώ και… οπωσδήποτε να φανεί το Καλό Παιδί που συκοφαντούν και φυσικά να βρεθεί ως δήμαρχος με καθαρά χέρια και Πάνω Απ Όλα.

Εμείς πάντως ντρεπόμαστε για όλα αυτά, όπως -κατά τη γνώμη μας- και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Σερίφου. 

Αυτά. 

Χωρίς φόβο αλλά με πάθος για το άτυχο ζώο που κοιτούσε με τρομαγμένα μάτια.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα της εκπομπής και τα σχόλια των δημοσιογράφων από εδώ:

https://www.megatv.com/etvshows/1383506/koinonia-ora-mega-31-01-24/

Ξεκινά στο 1:17:29 (6:16 π.μ.) και ολοκληρώνεται στο 1:24:33… αξίζει όμως να ακούσετε και τα σχόλια των δημοσιογράφων του Mega στο τέλος… κι αυτοί με δόλο!

Πηγή : megatv.com-https://ecoserifos.gr/

to synoro blog

2 σχόλια:

  1. Δεν ειχε σταυλο να το βαλουν μεσα στο κρυο δεν το εβλεπαν εφοσο ηταν σε αυλη ενα βαρελι αιμα ειχε το ζωντανο διπλα του ντροπη για το νησι γινεται λιγο πιο φιλευσπλαχνη δεν κανει κακο 😭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλούμε κατεβάστε τη λέξη αντιπολίτευση από το δημοσίευμα του Eco Serifos. Ουδεμία σχέση έχουμε με την παράταξη. Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο και επιλήψιμο. Διορθώστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...