9 Απρ 2019

Πρώτη νίκη για τον ΑΟ Πύργου, 0-4 τον ΑΟ Σερίφου

Την πρώτη του νίκη στην β' φάση του 2ου ομίλου πανηγύρισε ο Πύργος που επικράτησε του ΑΟ Σερίφου εκτός έδρας με 0-4. 

 Η ομάδα της Σαντορίνης εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και κέρδισε δίκαια, απέναντι σε μια ομάδα που είχε αρκετή ατυχία, αφού δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, όμως έπαιξαν ρόλο οι τραυματισμοί που σημειώθηκαν στη διάρκεια του ματς.

Στο 5' μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΑΟ Σερίφου η μπάλα έφτασε στον Μανώλη Νομικό που έκανε το σουτ γράφοντας το 0-1. 

 Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν έχοντας δοκάρι στο 50' με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, όμως το γκολ του Κελίδη στο 60' είχε ως αποτέλεσμα να γίνει το 0-2 και κάπου εκεί να τελειώσει το ματς. 

Στη φάση αυτή, ο Μανώλης Νομικός κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κελίδης και ο τερματοφύλακας απόκρουσε σε πρώτο χρόνο, όχι όμως και στην επαναφορά που ο άσος του Πύργου σκόραρε

 Στο 78' ο Φύτρος έκανε το 0-3, με τον Κάτσο 2' αργότερα να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας) Βαλσαμάκης Κοσμ. (83' Γούναρης), Βαλσαμάκης Κ., Παγιολάρι (77 λ.τρ. Παρίσης Δ.), Ρεβίνθης Ν. (42' λ.τρ. Ατσόνιος), Μουστάκας (63' λ.τρ. Τσελάμι), Μαγουλάς Α., Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Μαγουλάς Α., Παππάς.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (Αλέξης Κωντσαντόπουλος) Καλαμάτας, Δανέζης, Κλουβάτος Στ., Νομικός Ε., Κλουβάος Κ., Νομικός Ι., Νομικός Ε., Συνολάκης (87 Κυβρικοσαίος), Κελίδης (88' Βλαβιανός), Φύτρος Σ., Κάτσος


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...