6 Απρ 2019

Ρεβίνθης Κωνσταντίνος..Υποψήφιος δήμαρχος με τον ανεξάρτητο, συνδυασμό «Σεριφιακή Ανανέωση»..

Ο Ρεβίνθης Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1991. 
Είναι γιος του Κυριάκου Ρεβίνθη και της Ελισσάβετ Μονεμβασίου. Τα μαθητικά του χρόνια, τα πέρασε στη Σέριφο, απ' όπου και πήρε απολυτήριο Γενικού Λυκείου, περνώντας πρώτα απ' όλες τις προηγούμενες βαθμίδες της εκπαίδευσης του νησιού. 

Συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2009, που διενεργήθηκαν στη Σέριφο και πέτυχε την είσοδό του στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2015 πήρε το πτυχίο του με εξειδίκευση στην Ιστορία. 

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο σώμα των Τεθωρακισμένων Αρμάτων. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Γαλλικά). 
Εργάστηκε ως πωλητής στο Super Market «Condilis» από το 2015 ως το 2018, ενώ τα καλοκαίρια των φοιτητικών του χρόνων, εργαζόταν στο Πρακτορείο Τύπου του νησιού. 

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, θα συμμετάσχει ως υποψήφιος δήμαρχος με τον ανεξάρτητο, νεανικό συνδυασμό «Σεριφιακή Ανανέωση», διεκδικώντας την ψήφο του Σεριφιακού λαού, θεωρώντας πως μπορεί να εμπνεύσει και να ενώσει τους συμπατριώτες του, με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία του νησιού, αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος. 

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...