15 Απρ 2019

Νίκη για τον Α.Ο.Σερίφου 5-3 τον Α.Ο. Πάρου

Χωρίς τον τραυματία Ανδρέα Μουστάκα και τον Κωνσταντίνο Ρεβύνθη έπαιξε  ο ΑΟ Σερίφου στο ματς της 4ης αγωνιστικής για την Β' φάση του 2ου ομίλου με τον ΑΟ Πάρου την Κυριακή στις 11.30.

Την πρώτη του νίκη στην β' φάση του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων πανηγύρισε ο ΑΟ Σερίφου που νίκησε με 5-3 τον ΑΟ Πάρου.

 Το ματς σαφώς και δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μετά τη χθεσινή νίκη του Πανναξιακού στον Πύργο, με τις δυο ομάδες να παίζουν απελευθερωμένα. 

 Στο 10' ο Ιωάννης Σαρρής έκανε το 0-1, με τον Αραβαντινό στο 34' να ισοφαρίζει σε 1-1 με το στήθος. 

Στο 45' ο Μονοβάσιος έκανε το 2-1 με ωραία κεφαλιά, με τον Δημήτρη Παρίση στο 46' να σημειώνει το 3-1 με σουτ μετά από σέντρα. 

Στο 49' ο Χισκα έκανε το 3-2 για τον ΑΟ Πάρου, με τον Δημήτρης Παρίση να σημειώνει χατ τρικ χάρη σε δυο γκολ που πέτυχε στο 56' (με σουτ έξω από την περιοχή) και 76' (με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παππά).  

Στο 86' ο Τσούκε διαμόρφωσε το τελικό 5-3. Ο ΑΟ Πάρου στο 15 είχε δοκάρι με τον Χίσκα, ενώ ΑΟ Σερίφου είδε το φάουλ του Παππά στο 73' να έχει την ίδια κατάληξη. 

 ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας) Βαλσαμάκης Κοσμ., Βαλσαμάκης Κ., Παγιολλάρι (75' Μποφίλος), Μονοβάσιος, Τσελάμη, Μαγουλας (30' λ.τρ. Παρίσης Δ.), Λιβάνιος, Αραβαντινός (70' Παπαδόπουλος) Μαγούλας Α., Παρίσης Κ. (88' Αδελιανάκης), Παππάς. 

 ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Δημήτρης Γαβαλάς) Χανιώτης, Καντιώτης, Ρέλλας (30' Γκέτσι), Ζγουράτι (70' Σαρρής Α.), Καραφυλλάκης (77' Πάπα), Τσούκε, Σαρρής Ι., Καραγκούνης, Κούτσα, Γκιόκα, Χίσκα (77' Λεοντής) 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...