15 Απρ 2019

Κεντρική Ομιλία του Πέτρου Μποφίλιου στην Αθήνα

Κεντρική Ομιλία Πέτρου Μποφίλιου στην Αθήνα Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Αμαλία στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου, η πρώτη κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Πέτρου Μποφίλιου, όπου έγινε και η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Συνδυασμού του: Σέριφος, Νέο Όραμα Υπεύθυνη Συνεργασία. 

 Κοντά στα 150 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους τον Πέτρο Μποφίλιο και ενημερώθηκαν από τον Υποψήφιο Δήμαρχο για το πρόγραμμα του συνδυασμού του και την ομάδα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019. 

 Το σημαντικότερο θέμα στην ομιλία του Πέτρου Μποφίλιου ήταν το πλαίσιο διακυβέρνησης του Δήμου, κάτι στο οποίο ο υποψήφιος Δήμαρχος δίνει ιδιαίτερη έμφαση καθώς θα αποτελέσει τη σιδερένια γροθιά στην υλοποίηση κάθε προγράμματος.

 Τρία θα είναι τα βασικά συστατικά της άσκησης των καθηκόντων του ως Δήμαρχος, όπως τόνισε ο ίδιος στους παρευρισκόμενους: 

Ένα μοντέλο Διοίκησης στο οποίο θα αξιοποιηθεί όλο το καταρτισμένο ή και ειδικών δεξιοτήτων έμψυχο υλικό από τους εκλεγμένους της ομάδας του αλλά και τους εκλεγμένους των υπόλοιπων συνδυασμών, η εξωστρέφεια με οργανωμένη και συστηματική επικοινωνία προς τους Δημότες αλλά και προς το εξωτερικό κοινό και η αποφασιστικότητα του να επενδύσει στην ενότητα, στην ταχύτητα λήψης αποφάσεων και στο στενό έλεγχο όλων των επιμέρους δράσεων ώστε να προχωράνε και να υλοποιούνται βάσει σχεδιασμού. 

 Το κεντρικό πρόγραμμα του συνδυασμού έχει χωριστεί σε τέσσερις κύριους άξονες-τομείς, ενώ κάθε τομέας έχει αρκετές επιμέρους θεματικές που θα συντονίζονται από ομάδες εργασίας με επικεφαλής Τομεάρχες σε κάθε κύριο άξονα. 

 Ο Πέτρος Μποφίλιος έκλεισε την ομιλία του με τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει ο ρυθμιστής και ο εγγυητής της ενότητας προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εκλεγμένοι και μη, να συνδράμουν στο Νέο Όραμα για το νησί με μόνη δέσμευση την Υπεύθυνη Συνεργασία.

 Πηγή : 
 Petros Bofilios

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...