24 Φεβ 2021

“Στο κόκκινο” η αντιπαράθεση για τον εμβολιασμό του Περιφερειάρχη στην Χάλκη


Τέλος δεν έχει η αντιπαράθεση του περιφερειάρχη με ΜΜΕ της Ρόδου μετά την “αποκάλυψη” η οποία πήρε πανελλήνιες διαστάσεις για το εμβόλιο που έκανε κατ’ εξαίρεση ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μετά την αποκάλυψη που έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός “SKY Ρόδου”. 

 Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Χατζημάρκος, περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, έφτασε την περασμένη Κυριακή μαζί με άλλα άτομα και με ιδιωτικό σκάφος, στη Χάλκη, όπου και εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού. Σημειώνεται πως ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος γεννήθηκε στη Ρόδο στις 9 Ιουνίου 1965, επομένως είναι 56 ετών και δεν προβλέπεται σε αυτή τη φάση να λάβει τη σχετική δόση του εμβολίου. 

 Η υπεύθυνη γιατρός του Ιατρείου της Χάλκης κ. Αρβανιτίδου σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό, επιβεβαίωσε τον εμβολιασμό του Γιώργου Χατζημάρκου, σημειώνοντας πως ο ίδιος ήταν σε κατάσταση που παρέδωσε στην ίδια ο δήμος με τα ονόματα των δημοτών και μάλιστα πριν από την ημέρα των εμβολιασμών. 

 Επομένως -όπως αναφέρεται- δεν εμβολιάστηκε με επιπλέον δόση που περίσσεψε λόγω κάποιας απουσίας ή άρνησης πολίτη να εμβολιαστεί: Το όνομά του μπήκε στην κατάσταση και η διαδικασία ακολουθήθηκε χωρίς καμιά αναστολή. 
Πέραν αυτού ωστόσο, όπως αναφέρει η σελίδα skyrodos.gr, στη Χάλκη ήταν ζευγάρι με καταγωγή από εκεί, που ήθελε να εμβολιασθεί αλλά οι δόσεις είχαν τελειώσει! 

 Όλα αυτά όχι απλώς τα διαψεύδει ο Περιφεριάρχης αλλά αναφέρει με οργή: «Ουδέποτε διανοήθηκα να στερήσω το εμβόλιο από συνάνθρωπό μου και δεν το έκανα». Μάλιστα αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook: 

 «Η δήθεν “είδηση” την οποία εκ του πονηρού ανηρτησε γνωστό και μη εξαιρετέο τοπικό μέσο και η οποία αναπαράγεται από συγκεκριμένα μέσα που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά μια περίοδο κατά την οποία η κοινή γνώμη είναι ιδιαιτέρως ευάλωτη, είναι παντελώς διαστρεβλωμένη και ανακριβής» Βέβαια, προχώρησε και σε σχετική δήλωση: 

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου για τον εμβολιασμό του: 

Βρέθηκα στη Χάλκη την περασμένη Κυριακή, σε προγραμματισμένο ταξίδι για λόγους υπηρεσιακούς. Το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ βρισκόμουν στο Δημαρχείο του νησιού σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Χάλκης και συνεργάτες του, ενημερώθηκα ότι η διαδικασία εμβολιασμού των κατοίκων τoυ νησιού είχε ολοκληρωθεί και υπήρξαν αδιάθετες δόσεις, οι οποίες κατ’ εφαρμογή της προβλεπόμενης διαδικασίας του μηχανισμού αναπλήρωσης έπρεπε να χρησιμοποιηθούν. 

Επισκέφθηκα το Ιατρείο του νησιού και αφού έλαβα τη διαβεβαίωση ότι κανένας κάτοικος του νησιού που το επιθυμούσε δεν έμεινε χωρίς εμβόλιο, δέχθηκα την προτελευταία εκ των αδιάθετων δόσεων (από ήδη χρησιμοποιημένο φιαλίδιο το οποίο θα απορρίπτετο) μαζί με άλλους συμπολίτες μου, προτού το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναχωρήσει από το νησί. Ουδέποτε θα μπορούσα να διανοηθώ να στερήσω το εμβόλιο από συνάνθρωπο μου όπως και δεν έκανα.

 Κατά συνέπεια, η δήθεν «είδηση» την οποία εκ του πονηρού ανήρτησε γνωστό και μη εξαιρετέο τοπικό μέσο, το οποίο με κάθε ευκαιρία εκτοξεύει λάσπη εναντίον μου με στόχο τη δημιουργία ψευδών εις βάρος μου εντυπώσεων, και εναντίον του οποίου ήδη εκκρεμούν προσφυγές μου στη δικαιοσύνη, και η οποία αναπαράγεται από συγκεκριμένα μέσα που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά μια περίοδο κατά την οποία η κοινή γνώμη είναι ιδιαιτέρως ευάλωτη, είναι παντελώς διαστρεβλωμένη και ανακριβής. 
Πηγή :Με αναφορές από τις εφημερίδες: ΡΟΔΙΑΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...