16 Φεβ 2021

Tο Πέρασμα της η κακοκαιρίας "Μήδεια" στόλισε στα λευκά το νησί της Σερίφου.. Καθαρισμός των δρόμων και προσοχή στις μετακινήσεις

Tο Πέρασμα  της η κακοκαιρίας "Μήδεια
στόλισε στα λευκά το νησί ", με τους κατοίκους της, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης να αντικρίζουν ένα όμορφο λευκό τοπίο. 
 Σε αντίθεση με άλλες περιοχές της Ελλάδας, η Σέριφος  μπορεί να μην έχει ντυθεί τελείως  στα άσπρα, ωστόσο, οι χαμηλές θερμοκρασίες βοήθησαν να υπάρξει ένα λεπτό στρώμα χιονιού και πάγου σε μεγάλες εκτάσεις στα ορεινά του νησιού . 

 Υπενθυμίζεται προς τους πολίτες πως λόγω των ισχυρών ανέμων που πλήττουν τα νησια των Κυκλάδων, θα πρέπει να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους στις άκρως απαραίτητες, αλλά και να επιδεικνύουν αυξημένα αντανακλαστικά στους δρόμους της Σερίφου.
 
 Σε τακτική ενημέρωση προς τον κόσμο προχώρησε  και η Πολιτική Προστασία για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, ενώ σημειώνεται πως δεν εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
 Η ανακοίνωση του Δήμου
Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και όταν αυτό δεν καθίσταται εφικτό, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους, καθώς το οδόστρωμα είναι εξαιρετικά ολισθηρό λόγω της χιονόπτωσης. 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, 
Ρεβίνθης Ευάγγελος. 
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...