6 Δεκ 2013

Η συνάντηση Σίφνου, Μήλου & Σερίφου με την Ηγεσία του Υπουργείου «κλείστηκε» για την Τρίτη 10/12

Για την Τρίτη το πρωί «κλείστηκε» η συνάντηση της Ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου με τις αντιπροσωπείες των Συντονιστικών Οργάνων Σίφνου, Μήλου & Σερίφου, παρουσία και των Δημάρχων των 3 νησιών!
Το ραντεβού ορίστηκε σήμερα αργά το απόγευμα, από το Υπουργείο.
Έτσι τα μέλη των αντιπροσωπειών των Συντονιστικών Οργάνων, θα συναντηθούν πλέον στον Πειραιά για άλλη μία κοινή συνεδρίαση την Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί θα μεταβούν στο Υπουργείο για συζήτηση με σκοπό την εξεύρεση πιθανών λύσεων του φλέγοντος θέματος της ακτοπλοϊκής τους επικοινωνίας με τον Πειραιά και τις υπόλοιπες Κυκλάδες.
Σε αυτή τη συνάντηση της Τρίτης θα φανεί και το αν και ποιοι, από τους Βουλευτές του Νομού και τον Ευρωβουλευτή, θα έχουν ανταποκριθεί δια της παρουσίας τους στο κάλεσμα συμπαράστασης των κατοίκων των 3 νησιών.
Πάντως κοινή ευχή όλων των κατοίκων είναι, να ευοδωθεί αυτή η κοινή προσπάθεια και να δοθεί επιτέλους μία λύση σ’αυτό το «καυτό» πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τα νησιά μας, επηρεάζοντάς τα και όσον αφορά στις βιοτικές τους συνθήκες αλλά και βιοποριστικά!
"Σιφναϊκό Φως"
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...