9 Δεκ 2013

Παπάγος Περσέας 4-2

 Στήν 11η αγωνιστική ο Π ερσέας έχασε Ηττα με 2-4 για την ομαδα σ ενα παιχνιδι που τα ειχε ολα εκτος απο αυτα που επρεπε..(δηλαδη τιμωρια του αντιαθλητικου παιχνιδιου).

Παμε απο την αρχη..το παιχνιδι ξεκινησε πολυ καλα για εμας να χουμε τον πληρη ελεγχο,να παιζουμε καλα,να βγαζουμε συνεργασιες και να μαστε απειλητικοι..

Απο μια πολυ καλη εκτελεση κορνερ του Παπαθανασοπουλου ο Σκουρας με κεφαλια εκανε το 1-0...

Λιγο μετα παλι ο Παπαθανασοπουλους σημαδεψε το τρεξιμο και την κινηση του Στρουμπουλακη και με μια φανταστικη μπαλια την εφερε μπροστα του.Ο Στρουμπουλακης την κατεβασε και πλασαρε στην αντιθετη γωνια για το 2-0..Ολα πηγαιναν καλα...μια καθιζηση αδικαιολογητη μετα το δευτερο γκολ εφερε αρχικα την μειωση σε 2-1 και λιγο πριν εκπνευσει το ημιχρονο την ισοφαριση για τον Παπαγο..με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου η καθιζηση συνεχιστηκε και ειχε ως αποτελεσμα το 2-3 και στη συνεχεια το 2-4 μετα απο επεισοδια,νευρα και 2 αποβολες ενας απο καθε ομαδα....τα δυνατα μαρκαρισματα εφεραν νευρα και τα νευρα καβγα..ποδοσφαιρο στο δευτερο ημιχρονο δεν παιχτηκε..

το δικο μας λαθος ηταν που μετα το 2-0 δεν ανεβασαμε ψηλα τις γραμμες,να τους πιεσουμε σητν πρωτη και δευτερη πασα ωστε να τους δυσκολεψουμε τις επιθεσεις..εκει χαθηκε το ματς..η μαλλον οχι μονο εκει....

Οι αντιπαλοι απο το πρωτο λεπτο πηγαιναν με αντιαθλητικο τροπο στην μπαλα..και κυριως με τις ταπες...σε ΚΑΘΕ μαρκαρισμα..δεν τιμωρηθηκε ποτε και κανεις.Οχι με φαουλ..ουτε με κιτρινη!! κ οταν επιτρεπει ο διαιτητης το αντιαθλητικο παιξιμο και στην ουσια τους επιβραβευει επομενο ειναι να συνεχισουν και να γινουν πιο σκληροι...εμεις προσπαθουσαμε να παιξουμε με την μπαλα κατω και οταν αμυνομασταν παντα με καθαρο τροπο...ετσι εχουμε μαθει,ετσι κανουμε...αυτοι εχουν μαθει να κλωτσανε στο ψαχνο.Ατιμωρητα..δεν φταινε εκεινοι..φταιει ο ρεφ που το αφησε να συμβει...

ειναι αδιανοητο να δεχεται κοκκινη παικτης μας την περασμενη αγωνιστικη επειδη εβρισε τα θεια και να μην τιμωρειται το παιχνιδι με τις ταπες οπου κινδυνευει η σωματικη μας ακεραιοτητα...ουτε φαουλ..ουτε καρτα..ειναι για να γελας πραγματικα..

Για τον αντιπαλο το μονο που θελω να πω ειναι οτι νταξει αυτο εχουν μαθει να παιζουν καθως δεν μπορουν να παρουσιασουν κατι διαφορετικο και ειναι ο μονος τροπος να παιξουν.Οκ. ομως οταν κλωτσας και το ξερεις οτι κλωτσας και εμεις αντιδραμε...δεν εχεις το δικαιωμα να μιλας.Μονο συγγνωμη.Τιποτα αλλο.Σε καθε φαση διαμαρτυροντουσαν.Καμια ντροπη...τιποτα...

Κοιταμε το επομενο ματς πια αλλα ειναι φανερο οτι κατι πρεπει να γινει..δεν γινεται να μην τιμωρουνται τετοια μαρκαρισματα..ειναι θεμα χρονου να χτυπησει καποιος.


ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα του ΠΕΡΣΕΑ για τίς επόμενες αγωνιστικές
http://anexartito.com/match/schedule?c=9
Πηγή : περσέας

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...