20 Νοε 2014

Τραγικό - Για έναν αγώνα...θα κάνουν 3 διανυκτερεύσεις!

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια με αποτέλεσμα να ''γονατίζει'' τους Κυκλαδίτες σε κάθε τους εξόρμηση.
Προφανώς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά των Κυκλάδων λόγω της ακτοπλοΐας δεν δημιουργούν πρόβλημα μόνο στο κόσμο αλλά και στο αθλητισμό των Κυκλάδων.
Φυσικά στο αθλητισμό συμπεριλαμβάνονται αρκετά αθλήματα που ευτυχώς και υπάρχουν... αλλά δυστυχώς τα προβλήματα τους δεν λύνονται.
Ποδόσφαιρο ,Μπάσκετ, Βόλεϊ  και άλλα αθλήματα όπως ιστιοπλοΐα (πρόσφατα στους αγώνες της Σύρου η ομάδα της Αντιπάρου βρέθηκε στην Σύρο μέσω Πειραιά) κάνουν το ''σταυρό'' τους κάθε εβδομάδα για το πως θα μεταφερθούν αλλά και το πότε θα επιστρέψουν.
Το θέμα είναι πρωτίστως κοινωνικό. Κομμάτι της κοινωνίας είναι και ο αθλητισμός ,με την κατάσταση εν έτει 2014 να είναι τραγική.
Συγκεκριμένα ,δυσφορία επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης και της ομάδας του Α.Ο. Σερίφου μετά τον ορισμό του αγώνα με τον Αίαντα Σύρου, στη Σύρο, το Σάββατο 22/11 χωρίς να υπάρχει δρομολόγιο ούτε Παρασκευή 21 ουτε Σάββατο 22 από Σέριφο. 
Η αποστολή της ομάδας του Α.Ο. Σερίφου θα πρέπει να κάνει 3 διανυκτερεύσεις Πέμπτη,  Παρασκευή και Σάββατο έτσι ώστε να επιστρέψει στη Σέριφο την Κυριακή το πρωί. Πράγμα εξοντωτικό τόσο οικονομικά όσο και από θέμα κούρασης. 
Να αναφέρουμε επίσης τις εργατοώρες που χάνονται καθώς και τις απουσίες των μαθητών. 
Από το νησί των Δυτικών Κυκλάδων θεωρούν ορθότερο και ισότιμο, ο αγώνας να οριστεί Τετάρτη πρωί έτσι ώστε να υπάρξει μία διανυκτέρευση την Τρίτη και την Τετάρτη το μεσημέρι να επιστρέψει η αποστολή στη Σέριφο. 
Η κατάσταση αυτή δεν αφορά μόνο τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά γενικότερα τους ορισμούς αγώνων χωρίς να λαμβάνεται υπόψη τα τοπικά δρομολόγια. 
Πηγή : http://cyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...