7 Νοε 2015

Πετυχημένη η συμμετοχή της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην “Ergo Marathon Expo 2015”

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην “Ergo Marathon Expo 2015” στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου (5-7 Νοεμβρίου).
Για πρώτη φορά η Διεύθυνση Τουρισμού αποφάσισε τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση με δικό της περίπτερο, προκειμένου να γίνουν γνωστά σε ένα ευρύ κοινό τα δρομικά αθλήματα και αγωνίσματα που πραγματοποιούνται στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.
Ειδικότερα, η συμμετοχή στην “Ergo Marathon Expo 2015”, η οποία δέχθηκε συνολικά πάνω από 40.000 επισκέπτες (στην πλειοψηφία τους αθλητές), εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλει η Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ με την αντιπεριφεριάρχη τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου και με την στήριξη του Αντιπεριφεριάρχη αθλητισμού Γιάννη Μαργαρίτη για την προσέλκυση στα νησιά μας τουριστών με ειδικά ενδιαφέροντα και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με τη διοργάνωση αθλητικών δρώμενων όπως ο μαραθώνιος της Ρόδου που θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά στις 16 Απριλίου 2016.
φωτογραφία
Το περίπτερο της ΠΝΑΙ, το οποίο απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για την αισθητική και λειτουργικότητά του, προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών. Μάλιστα αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης το επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο που εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την άρτια και στοχευμένη παρουσία.
Υπό την «ομπρέλα» της Διεύθυνσης Τουρισμού συμμετείχαν στην έκθεση η Ρόδος, η Κως, η Σύρος, η Τήνος, και η Σαντορίνη.
Από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...