7 Νοε 2015

H Πορεία του ΑΟ Σερίφου στο φετινό πρωτάθλημα

Χρειάστηκαν 86 λεπτά για να ξεκλειδώσει ο Αίαντας την καλοστημένη άμυνα του ΑΟ Σερίφου και να φτάσει τελικά στη νίκη με 2-0, που του έδωσε τη νίκη στη δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Κυκλάδων.Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η Λάβα Εμπορείου.
Στο ουδέτερο γήπεδο του Θόλου «Σιγγελίδης» λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΑΟ Σερίφου, φιλοξένησε την ομάδα της Σαντορίνης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας διεξήχθη με τον 2ο επόπτη κ. Ρούκη να εκτελεί χρέη διαιτητή, αφού δεν κατέστη δυνατόν ο κ. Ρούσσος Γουίδος να μεταβεί από την Σύρο στην Σίφνο αφού ακυρώθηκε το προγραμματισμένο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο.
Ο αγώνας έληξε με μεγάλο νικητή του ΑΟ Λάβας με σκορ 3-0, ένας αγώνας που σημαδεύτηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες και τον δυνατό άνεμο που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών.
Το σκορ άνοιξε με δυνατό σουτ του Καφίρη και την ασταθή απόκρουση του Γούναρη στο 8ο λεπτό, ενώ το 0-2 έκανε σε σουτ ο Δρόσος Α. στο 35ο λεπτό που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 63ο λεπτό η ομάδα του Εμπορείου έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Σπαρης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ Ρούκη λόγω βίαιου παιχνιδιού εκτός φάσης.
Στο 75’ ο ΑΟ Σερίφου είχε την ευκαιρία να μειώσει όταν το σουτ του Ρεβίνθη Κ. βρήκε το δοκάρι του Κρητικού. Το τελικό 0-3 έγινε στο 89 όταν το σουτ του Αγκαράι κατέληξε από την ασταθή απόκρουση του Γούναρη και στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι, στα δίχτυα των Σερφιωτών.
Τα παράπονά τους για τον διαιτητή της αναμέτρησης εξέφρασαν οι άνθρωποι του ΑΟ Σερίφου, αφήνοντας, όπως υποστηρίζουν, το σκληρό παιχνίδι των Σαντορινιών.
Διαιτητής: Ρούκης Κ., Τερζάκης Μ.
ΑΟ Σερίφου: (Μουστάκας Ν.), Γούναρης Κ., Μουστάκας Α., Μονοβάσιος Α., Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης Ι., Βαλσαμάκης Α. (46’ Γαβριήλ π.), Μαγουλάς Α., Ράμπιας Ι., Παρίσης Κ. (36’ Βαλσαμάκης Κ.), Ψαθάς Α., Ρεβίνθης Κ.
ΑΟ Λάβας: (Καντζελής Α.), Κρητικός Α., Δρόσος Κ., Δρόσος Α., Fico, Δακούτρος, Σπάρης Ν., Αγκαράι, Χαλβατζής, Καφίρης Ν., Κολιούσης Α., Δρόσος Ν.
serifos lava 11 10 2015 2

Το Δ.Σ. της ομάδας, οι αθλητές μας και οι γονείς των αθλητών μας ευχαριστούν θερμά τη ΖanteFerries για την δωρεάν μετακίνηση της αποστολής της ομάδας μας προς το νησί της Σίφνου, το Σάββατο 19/09/2015, προκειμένου να δώσει φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα του Πανσιφναϊκού στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Ραμπιας Σάββας Μαγουλάς Δημήτριος

Την Παραίτηση του είχε καταθέσει γραπτώς προς το Δ.Σ του ΑΟ Σερίφου ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Μιχάλης Μουστάκας η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.
Τέλος Αυγούστου ο Ταμίας του Α.Ο. Σερίφου κ. Μιχάλης Μουστάκας, βλέποντας τον οικονομικό σκόπελο που θα έχει φέτος η Ανδρική ομάδα στο δυσβάστακτο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, έκανε προτάσεις οι οποίες δεν βρήκαν όλους σύμφωνους, έτσι πήρε την απόφαση της παραίτησης (βλ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ).
Πριν μερικές μέρες το Δ.Σ. του Σερφιώτικου σωματείου δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του ταμία του, έτσι ο κ. Μουστάκας θα εξακολουθήσει να είναι ο ταμίας του Α.Ο Σερίφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρέθηκε τρόπος να ελαφρυνθεί το μπάτζετ του συλλόγου για την φετινή σεζόν, οι ίδιες πηγές μας αναφέρουν ότι ίσως έχουμε ευχάριστες εξελίξεις και στο γηπεδικό πρόβλημα.
Θυμίζουμε ότι ο ΑΟ Σερίφου έχει δηλώσει ως έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα το γήπεδο του Θόλου στην Σίφνο (βλ. σχετικό άρθρο εδώ...)
Προς: κ. Πρόεδρο και Μέλη Δ.Σ. “Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ”
ΘΕΜΑ: “ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ κου ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΜΙΧΑΗΛ”
ΣΕΡΙΦΟΣ 31/08/2015
Κύριε Πρόεδρε και Κύριοι του Δ.Σ. “Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ”
Για τριάμιση χρόνια εξάσκησα τα καθήκοντά μου ως ταμίας της ομάδας κατά τον καλύτερο δυνατό κατά τη γνώμη μου τρόπο, με συνέπεια και υπευθυνότητα προς όλους.
Μετά την τελευταία γενική συνέλευση πολλά άτομα εκτός Δ.Σ. αναφέρονται στο όνομα μου λόγω του ότι είμαι ο μόνος που αρνήθηκε (αν και την ίδια με εμένα άποψη έχουν και άλλα άτομα) να λάβει μέρος η ομάδα στο πρωτάθλημα 2015-2016. Είμαι σε αυτή τη θέση του ταμία της ομάδας και έχω ψήφο στο Δ.Σ. του Α.Ο.Σ. για να προστατεύω και να κάνω το καλύτερο δυνατόν σε ότι αφορά τα παιδιά και όχι να τα ωθώ σε κάτι επικίνδυνες και δυσβάσταχτες καταστάσεις (στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορούν τον οικονομικό τομέα).
Και εγώ πέρασα σαν παιδί από την αλάνα αρχικά και στη συνέχεια από το γήπεδο μόλις φτιάχτηκε. Δε μεγάλωσα ξαφνικά. Γνωρίζω λοιπόν πολύ καλά τον πόθο των παιδιών να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα, για τους ίδιους, για την ομάδα και για το νησί μας. Όταν υπήρχαν οι δυνατότητες να λάβουμε μέρος στο πρωτάθλημα ήμουν ο πρώτος που συμφωνούσε και ήμουν και συνεχίζω να είμαι πάντα δίπλα στα παιδιά. Αυτή τη φορά όμως, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί γενικά και δυστυχώς μας έχει επηρεάσει όλους σε μεγάλο βαθμό, θεωρώ πως η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα το πιθανότερο είναι να φέρει σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση τα παιδιά γνωρίζοντας πολύ καλά πως υπάρχουν γονείς που δεν εργάζονται λόγω της κρίσης. Το κόστος του πρωταθλήματος είναι μεγάλο και η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη οικονομικά…
Και για να γίνω πιο σαφής και να δικαιολογήσω την αρνητική μου στάση σε ότι αφορά στη συμμετοχή της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, θα αφήσω να μιλήσουν οι αριθμοί:
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τις τρέχουσες χρεώσεις ανέρχονται στα 8.810,00 €. Το κόστος διαιτησίας και φιλοξενίας είναι 4.800,00 €. Για διαμονές και διατροφή χρειάζονται επίσης περίπου 8.000,00 €. Συνολικά λοιπόν η συμμετοχή στο πρωτάθλημα κοστίζει 21.610,00 € και στο ταμείο της ομάδας υπάρχουν μόλις 1.800,00 €. Σας ρωτώ πολύ απλά λοιπόν.. Πως θα καλυφθεί αυτή η διαφορά?
Η αγωνία και το άγχος μου είναι μεγάλο και αδυνατώ να ανταπεξέλθω ψυχολογικά.
Κάτι άλλο που επίσης κατάλαβα το τελευταίο διάστημα είναι ότι μόνο ένα 5% ενδιαφέρεται για την πορεία του γηπέδου με όλους τους υπόλοιπους να ενδιαφέρονται μόνο να κλωτσάνε τη μπάλα. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπω κάτι τέτοιο.
Έπειτα από ώριμη σκέψη και μεγάλο προβληματισμό που προέκυψε από όσα σας ανέφερα παραπάνω, σας κοινοποιώ και επιθυμώ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από ταμία της ομάδας.
Σας ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Μιχάλης Μουστάκας
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...