22 Δεκ 2017

Λόγω απαγορευτικού την Κυριακή το Ε/Γ – Ο/Γ “Διονύσιος Σολωμός” για Σέριφο

Αγριεψε ο καιρός σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 – 6, βαθμιαία από τα δυτικά βόρειοι 7 με 8 και το βράδυ 9 και πιθανόν και 10 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Το λιμεναρχείο εξέδωσε Απαγορευτικό απόπλου λογω δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οσοι θέλουν να ταξιδέψουν πάντως καλο θα είναι να επικοινωνούν με τα κατα τόπους Λιμεναρχεία..
(την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου)
Σύμφωνα με το γειτονικό σιφνεικο blog http://kaipoutheos.blogspot.gr οι περισσότεροι κάτοικοι των δυτικών Κυκλάδων τη μόνη ευκαιρία που εχουν για διακοπές είναι οι εορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

δρομολόγιο(της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου)ήταν και αυτό γεμάτο

Η μεγάλη έξοδος στην ουσία έχει ξεκινήσει από την Κυριακή και θα ολοκληρωθεί το  Σάββατο.Η αιχμή της εξόδου ήταν την Πέμπτη που έχουν εξαντληθεί τα εισητηρια ήδη παρα την μεγάλη χωρητικότητα του Το απαγορευτικό πάντως δημιούργησε προβλήματα  αλλά η έξοδος συνεχίζεται απο ότι μας πληροφορεί το σιφνέικο blog

Στις 07.00 το πρωί της Κυριακής θα αναχωρήσει το πλοίο απο Πειραιά λογω του απαγορευτικου. Θα παει μέχρι Σαντορίνη(Κύθνο,Σέριφο,Σίφνο,Μήλο, Κίμωλο,φολεγανδρο,Σίκινο,Ιο και Σαντορίνη) και θα επιστρέψει αμέσως αντιστροφα.

Άρα στην Σέριφο αναμενεται γυρω στις 11.30 το μεσημέρι της Κυριακής και θα ξαναπεράσει για Πειραιά τα ξημερώματα της Δευτέρας με αφιξη στον Πειραιά γυρω στις 08.00

Την Τρίτη το πρωί θα κάνει το κανονικό του δρομολόγιο στις 07.00 το πρωί

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...