21 Μαΐ 2020

Δημοτικό σχολείο Σερίφου ..Διευκρινήσεις για τις εγγραφές στην Α Δημοτικού

Σας ενημερώνουμε ότι την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα συμπληρώνατε στο σχολείο, μπορείτε να την έχετε έτοιμη, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Για όποιο πεδίο δεν είστε σίγουροι, αφήστε το κενό, να το συμπληρώσουμε στο Σχολείο. 

 Θα την βρείτε εδώ: 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο δημοτικο

 Επίσης, η Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου θα σταλεί υπηρεσιακά στο σχολείο μας, όπως και το Πιστοποιητικό Γέννησης των παιδιών σας θα αντληθεί από το πληροφοριακό μας σύστημα (myschool.) 

 Διευκρινίζουμε ότι αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία φαίνεται η διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας του μαθητή/τριας αποτελούν η ιδιοκτησία ακινήτου, το μισθωτήριο της κατοικίας, η φιλοξενία τα οποία διαφαίνονται από το εκτυπωμένο δελτίο Ε1 ή Ε9 του TAXISNET, καθώς και οι λογαριασμοί παροχής ηλεκτρισμού και νερού.

 Σε καμία περίπτωση όμως αποδεικτικό της μόνιμης κατοικίας δεν μπορεί να θεωρηθεί η Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599/1986) οιουδήποτε, περί φιλοξενίας, η διεύθυνση εργασίας των γονέων ή οι λογαριασμοί τηλεφωνίας. 

 Η εγγραφή των αλλοδαπών μαθητών πρέπει να γίνεται με ελληνικούς χαρακτήρες και τα δικαιολογητικά τους να είναι μεταφρασμένα από το Υπουργείο Εξωτερικών ή πιστοποιημένο , για το σκοπό αυτό, δικηγόρο. Τέλος, το ΑΔΥΜ μπορείτε να το εκδώσετε και από το ΠΠΙ Σερίφου. Μπορείτε να καλείτε στο 2281051202 για πληροφορίες/ραντεβού.

 Για απορίες ή περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το σχολείο. 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...