29 Δεκ 2022

Δυτικές Κυκλάδες: Σε καθημερινή βάση μπαίνει το “Speed Runner Jet”


Χαμόγελα για τις Δυτικές Κυκλάδες.

Από την 23η Μαρτίου θα δρομολογηθούν δύο μικρά ταχύπλοα από την Sea Jet ενώ από τα τέλη Ιουνίου σε καθημερινή βάση θα υπάρχει σύνδεση με Πειραιά του Speed Runner Jet το οποίο έχει τη δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων ενώ καλύπτει το δρομολόγιο σε περίπου τέσσερις ώρες

Η είδηση έρχεται μέσω ανάρτησης στα social media του επιχειρηματία της Φολεγάνδρου Χρήστου Λύδη, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει στις εκλογές τη θέση του Δημάρχου Φολεγάνδρου… 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Έπειτα από επικοινωνία που είχα με την διοίκηση της εταιρείας Sea Jet, μας διαβεβαίωσαν για την έναρξη των απευθείας δρομολoγίων από την Πειραιά στις 23 Μαρτίου, αλλά και τα δρομολόγια οχηματαγωγού πλοίου πλέον.

Έτσι λοιπόν ξεκινάνε τα απευθείας δρομολόγια, με τα πλοία SEA JET 2 και SUPER JET μέρα παρά μέρα, μέχρι και 6 Απριλίου 2023 και έπειτα καθημερινή σύνδεση.

Στην συνέχεια τα μικρά ταχύπλοα σταματάνε στις 22 Ιουνίου, και 23 Ιουνίου ξεκινάει η καθημερινή σύνδεση με το πλοίο SPEED RUNNER JET, μέχρι και 5 Σεπτεμβρίου, που θα επανέλθουν στα δρομολόγια τα “μικρά” JET με απευθείας σύνδεση πάλι από τον Πειραιά καθημερινά μέχρι και μέσα Οκτωβρίου.

Το δρομολόγιο του SPEED RUNNER JET, θα είναι καθημερινά, Πειραιά – Μήλο – Φολέγανδρο – Σαντορίνη και επιστροφή, με αναχώρηση 09:00 από τον Πειραιά, άφιξη στην Φολέγανδρο στις 12:55, η επιστροφή από Φολέγανδρο θα είναι στις 15:40 και η άφιξη του στον Πειραιά στις 19:40.

Προφανώς, μιλάμε για μια μεγάλη αναβάθμιση του νησιού μας , στην σύνδεση μας με τον Πειραιά , το νησί θα συνδέεται καθημερινά απευθείας σε 4 ώρες, και με την δυνατότητα μεταφοράς αυτοκίνητου !

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την εταιρεία Sea Jet και τον κ. Μάριο Ηλιόπουλο

Πηγή : https://naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...