14 Δεκ 2022

Η Κοιν.Σ.Επ. “ΤΟ ΜΠΑΤΙΚΙ” πρωτοπορεί αναθέτοντας τη μελέτη που ο Δήμος Σερίφου βρίσκεται σε διαδικασίες υπογραφής σύμβασης


Με ευχαρίστηση διαβάζουμε την είδηση ότι κινούνται διαδικασίες για την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμων άλλων κυκλαδικών νησιών – με τελευταίο παράδειγμα την Σέριφο – και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για ερευνητικό πρόγραμμα, με τίτλο «Βιώσιμη ανάπτυξη στην Σέριφο υπό την αυξανόμενη τουριστική πίεση: 


μια ολοκληρωμένη προσέγγιση», μελέτη την οποία η Κοιν.Σ.Επ «Το Μπατίκι» έχει ήδη αναθέσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, έχοντας ξεκινήσει από κοινού τις εργασίες του πρώτου σταδίου αυτής με όλους τους συνεργαζόμενους φορείς.


“Το Μπατίκι”, πρωτοπόρο εδώ και πολύ καιρό, έχει εκφράσει την αγωνία των Τηνιακών για την επόμενη μέρα του νησιού, ανησυχία η οποία κάθε μέρα και περισσότερο εκφράζεται και από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων όπως η Πάρος, η Ίος, η Σαντορίνη κ.ά. 


“Το Μπατίκι» δείχνει στα άλλα νησιά, με τη δράση του, το μοναδικό δρόμο προς ένα υγιές μέλλον με όραμα και στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφορία των τόπων μας.

Πηγή : https://tinostoday.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...