12 Δεκ 2022

Σέριφος ...Επιτέλους ξυπνήσαμε

Σε συνέχεια της εισήγησης του Δημάρχου Σερίφου & της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. αφαιρέθηκαν οι πινακίδες που άγνωστοι τοποθέτησαν αυθαίρετα σε δημόσιους χώρους, υπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα.

Δήμος Σερίφου

📌Ο Δήμαρχος Σερίφου θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπεύθυνου.
Αγαπητοί φίλοι & φίλες ,
Πριν λίγες μέρες γνωστοί- άγνωστοι "φύτεψαν" ταμπέλες ιδιοκτησίας με την επωνυμία <<Μεταλλεία Σερίφου>> στον Κουταλά και κατόπιν στο Μέγα Λιβάδι . Επιπροσθέτως, ταμπέλα με την ίδια επωνυμία ,εφιστά την προσοχή και απαγορεύει την είσοδο στην στοά που οδηγεί προς τον Καλόγερο. Οι εν λόγω ταμπέλες τοποθετήθηκαν κρυφά σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους σε περίοδο που οι ντόπιοι αρχίζουν να μετακινούνται εκτός νησιού λόγω των εορτών .


Ο Δήμος κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου απομάκρυνε όσες βρίσκονταν σε δημόσιους χώρους. Πιθανώς το ίδιο έχουν κάνει και ιδιώτες στις περιουσίες τους .
Στο παρελθόν η σιωπή ,ο φόβος και κυρίως οι άνθρωποι που ξεπουλήθηκαν συνέβαλαν στην εκδίωξη των ντόπιων από τις περιουσίες τους .

Ως ΔΣ του Συλλόγου παίρνουμε σαφή θέση υπέρ των κατοίκων και της δημόσιας περιουσίας καθώς δεν συμφωνούμε με τις άθλιες πρακτικές που εφαρμόζονται διαχρονικά .
Όλοι μαζί μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε κάθε είδους προσπάθεια διαστρέβλωσης της ιστορίας του τόπου, καταπάτησης και εκμετάλλευσης της περιουσίας όλων μας .

Το ΔΣ του ΣΜΛΣ ,
Άννα~Χρήστος~Δημήτρης~Γκέλυ~Δημήτρης~
Πηγή : 

Σύλλογος Μεγάλου Λιβαδίου Σερίφου


to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Μπράβο..στον Κουταλα ο σύνδεσμος της δήθεν εταιρείας είναι ο Παναγιώτης Σταματακης όπου κάνει και χρήση των δήθεν ιδιοκτησιων της εταιρείας. Εάν έχει κάνει αυτός τις τοποθετήσεις των πινακίδων να οδηγηθεί στα δικαστήρια και να πάνε αυτοί που τον έβαλαν μάρτυρες για την υπεράσπιση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...