20 Δεκ 2022

Zante Ferries ..Συγγνώμη από τους επιβάτες του πλοίου μας Ε/Γ – Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ για την ταλαιπωρία που υπέστησαν στο χθεσινό δρομολόγιο


Άρση της απαγόρευσης απόπλου για το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» από το λιμάνι της Φολεγάνδρου ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα ως προς την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του. 

 Θυμίζεται πως αναστάτωση προκλήθηκε για τους 178 επιβάτες του πλοίου, που είχαν φύγει από τη Σαντορίνη με προορισμό τον Πειραιά σε ένα ταξίδι που υπολογίζεται ότι είναι διάρκειας 10 ωρών αφού προσεγγίζει και άλλα νησιά των δυτικών Κυκλάδων μέταξυ των οποίων Μήλο-Σίφνο-Σέριφο, καθώς όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Φολεγάνδρου ο κάβος μπλέχτηκε στην προπέλα. 

 Μόλις σημειώθηκε η βλάβη, όπως είπαν στο protothema.gr επιβάτες του πλοίου, κλήθηκε δύτης από τη Σαντορίνη ο οποίος ήρθε με μια βάρκα με αποτέλεσμα να χρειαστεί 1,5 ώρα για να καλύψει την απόσταση από τη Σαντορίνη στη Φολέγανδρο.

Η εταιρία μας, ζητεί συγγνώμη από τους επιβάτες του πλοίου μας Ε/Γ – Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ για την ταλαιπωρία που υπέστησαν στο χθεσινό δρομολόγιο από την Σαντορίνη προς τον Πειραιά και προσφέρει δωρεάν ένα ατομικό εισιτήριο για επόμενο ταξίδι τους, με απλή επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου με το οποίο ταξίδευαν στο προαναφερόμενο δρομολόγιο. Σας ευχαριστούμε.

 Πηγή : https://www.protothema.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...