15 Ιαν 2023

Σέριφος Ξεκινά η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Αβυσσαλό ύψους 1.13 εκατ. ευρώ.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Αβυσσαλό ύψους 1.13 εκατ. ευρώ. Επί χρόνια κάποιοι έκαναν το έργο στα ΛΟΓΙΑ... εμείς απλώς το κάνουμε πράξη
Το έργο .

Δήμος Σερίφου

Ολοκληρώνονται με σταθερά βήματα τα έργα ασφαλτόστρωσης στο δημοτικό δίκτυο του νησιού της Σερίφου  Αν παρατηρήσει κανείς το χάρτη της Σερίφου, δε θα δυσκολευτεί να διαπιστώσει ότι το οδικό της δίκτυο είναι μάλλον φτωχό, συγκριτικά με τις όμορφες εικόνες που προσφέρει το νησί. 


ΔΗΜΟΠΡΑΤΤΟΥΜΕ το έργο του ενός εκατ. ευρώ για το δρόμο στον Αβυσσαλό.
✅️Κάναμε την μελέτη ➡️βρήκαμε τη χρηματοδότηση 🔜 τώρα πάμε για το έργο.
👉 Στο Δημόσιο όλα θέλουν το χρόνο τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δήμος Σερίφου


Εξάλλου η φυσική δαντέλα του περιγράμματός του δεν επιτρέπει την ασφαλτόστρωση προς κάθε ακτή, που -εκτός από ξεχωριστέςείναι εντυπωσιακά πολλές, περίπου 70. 

Ιδιαίτερα οι Δυτικές παραλίες και συγγεκριμένα η παραλία του Αβεσσαλού θα λέγαμε ότι είναι αδικημένες από τον άνθρωπο, αφού έλειπε μια ολοκληρωμένη σύνδεση ανάμεσα στο υπάρχων οδικό δίκτυο  και τον Αβεσσαλό υπήρχε δηλαδή αλλά ο δρόμος ηταν αγροτικός χωματόδρομος και όλοι τον απεφευγαν εκτός απο τους μονιμους κατοίκουςΕτσι λοιπόν με την ασφαλτόστρωση η περιοχή παίρνει νέα μορφή, αφού θα χτίστούν  κατοικίες και επαγγελματικοί χώροι. 

Η προοπτική της ολοκληρωμένης περιφερειακής σύνδεσης που περιλαμβάνει και τον δυτικό οικισμό του νησιού στην περιοχή του Αβεσσαλού  θα  εγείρει το τουριστικό ενδιαφέρον και εν δυνάμει μπορεί να αναπτερώσει το οικονομικό ηθικό των κατοίκων, στο μέτρο φυσικά που αναλογεί στο έργο. 

Ωφελημένη θα είναι και η αγροτική οικονομία, αφού οι αγρότες της περιοχής θα εξυπηρετηθούν μέσω της ευκολότερης και ασφαλέστερης πρόσβασης στις καλλιέργειες τους και της μεταφοράς των προϊόντων τους. «Ήταν σημαντικό για τη Σέριφο να ενωθεί  αυτό το  σημείο, καθώς έτσι βελτιώνεται  η περιφερειακή σύνδεση του νησιού» Καλή δύναμη σε όλους μας 



Αυτοι οι πόροι θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες υποδομές του νησιού  και να γεφυρώθεί γιατί όχι  το χάσμα που μας χωρίζει από τα μεγάλα και πιο αναπτυγμένα νησιά. Ένα από αυτά τα έργα υποδομής είναι και  «  η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Αβυσσαλό Σερίφου», που εντάχθηκε στην κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος 2023  με προϋπολογισμό 1.146.950 χιλ. € και και βρίσκεται πλέον στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...