4 Ιαν 2023

Χριστούγεννα 2022 στο Μουσικό Εργαστήρι Σερίφου


Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 το Μουσικό Εργαστήρι Σερίφου γιόρτασε τον ερχομό των Χριστουγέννων στο Captain’s Serifos espresso kitchen bar. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνολικά 20 μαθητές ηλικίας 2 ως 42 ετών! Με χρώματα και γιορτινή διάθεση είπαμε την ιστορία του Αγίου Βασίλη που τον μάγεψε ένας κακός μάγος και ξέχασε εντελώς τα Χριστούγεννα! Τα παιδιά με τα μουσικοκινητικά παιχνίδια τον ενθάρρυναν να έρθει στο νησί και η χορωδία ενηλίκων “Τα Όρθια Καλαμάρια” με τα τραγούδια της (άγια νύχτα, ο μικρός τυμπανιστής, γιορτινά τραγούδια ηχούνε) του θύμισε τις γιορτές. 

Οι νέοι μας μαθητές στο πιάνο και την κιθάρα παίξανε για να τον ξυπνήσουν… Κλείσαμε χορεύοντας και τραγουδώντας με την συμμετοχή των παραδοσιακών “Μουσακάντηδων” (Πέτρος Δολιανίτης ακορντεόν και Μιχάλης Χρυσολωράς λαούτο). 

 Η συμμετοχή ήταν ζεστή και τα χαμόγελα πλατιά! Ευχαριστούμε και τους γονείς του Εργαστηρίου που συμμετείχαν τραγουδώντας η και φτιάχνοντας στολίδια για όλους. Ευγνωμονούμε και το πλήρωμα του Captain’s cafe που μας υποδέχτηκε με ανοιχτή αγκαλιά. Και του χρόνου! 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Εργαστηρίου στο
Πηγή : https://www.filoitounisiou.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...