10 Ιαν 2023

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Σεριφίων ευχαριστεί όλους τους συμπατριώτες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας.


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Σεριφίων ευχαριστεί όλους τους συμπατριώτες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας.

 Κοντά μας βρέθηκαν ο τέως υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων κυρ Βρούτσης Ιωάννης, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων κύριος Ιωάννης Βλασερός , οι αντιδημάρχοι του Δήμου Σερίφου κυρίοι Στέλιος Λιβάνιος και Σάββας Ράμπιας, οι δημοτικοί συμβούλοι του δήμου Σερίφου κύριοι Μιλτιάδης Πελοποννήσιος και Πέτρος Μποφίλιος. Ο Α αντιπρόεδροε της ΕΚΥΤ και υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Γκιολές Δημήτρης. Ακόμη μας τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Γαβαλά Άννα πρόεδρος της ένωσης Καταπολιανών Αμοργού και έφορος της ΟΣΥΜΙΚ, ο κύριος Χάλαρης Παναγιώτης Πρόεδρος του Συνδέσμου Αναφαίων, η Κυρία Λώλη Μαρία Πρόεδρος του συλλόγου Κάτω Μεριάς Αμοργού η Αγ. Παρασκευή, ο Κύριος Σταυρουλάκης Γιώργος Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ηρακλειατών και Αντιπρόεδρος της ΟΣΥΜΙΚ, ο κύριος Φοίβος Παρασκευόπουλος μέλος του Δ.Σ της ΟΣΥΜΙΚ, η Κυρία Φρατζέσκα Κουνάνη Πρόεδρος της Αδελφότητας Ανω Μεράς Μυκόνου και Γ.Γ της ΟΣΥΜΙΚ, η Κυρία Χαμηλοθώρη Ανθή πρόεδρος της Ενωσης Νησιωτών Αιγαίου, η κυρία Ισιδώρα Γαλανού απο τον Σύλλογο γυναικών Σερίφου η Ανδρομέδα και ο κύριος Αντωνάκης Παναγιώτης πρόεδρος του σωματείου οικοδόμων -λατόμων Σερίφου. 


Την αγιοβασιλειόπιτα ευλόγησε ο πάτερ Ιωάννης Αγγελιδάκης εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου κκ Δωροθέου Β ,ο οποίος μας μετέφερε και τις ευχές του. Επίσης χαιρετισμό και ευχές μας έστειλαν οι Βουλευτές του νομού Κυκλάδων Κυρία Μονογιυού Κατερίνα και Φίλιππος Φόρτωμας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οργανοπαίχτες κύριο Γούναρη Ιωάννη και Ρώτα Χρήστο για την διασκέδαση των παρευρισκομένων.
 Τα φλουριά απο τις αγιοβασιλειόπιτες έπεσαν το πρώτο στο κομμάτι της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών και το δεύτερο στην Κυρία Βαρβάρα Λιβανίου. 

Και του Χρόνου με Υγεία.

 Πηγή : 

Σύνδεσμος Σεριφίων


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...