17 Ιαν 2015

Θερινά δρομολόγια ταχύπλοων της Hellenic Seaways για Κυκλάδες -

Σχεδόν χωρίς καμία διαφορά από την προηγούμενη χρονιά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των ταχύπλοων της Hellenic Seaways με προορισμό τις Κυκλάδες για την θερινή σεζόν.
Σύμφωνα με τις επίσημες αναρτήσεις των δρομολογίων της εταιρείας το διάστημα από τις 08 έως τις 14 Απριλίου το Highspeed 4 θα αναχωρεί από τον Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου για να εκτελέσει το δρομολόγιο από Πειραιά, Νάξο, Ίο και Θήρα.

 Το Flyingcat 3 θα εκτελεί δρομολόγια από τις 29 Μαΐου με αφετηρία τον Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο Κίμωλο και Μήλο, το οποίο θα ισχύσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι το δρομολόγιο της Κυριακής 31 Μαΐου δεν παραμείνει ανεκτέλεστο. Το Flyingcat 4 για το διάστημα από τις 08 έως 30 Απρίλη θα εκτελεί δρομολόγια που θα αναχωρούν από Ηράκλειο για Θήρα, Ίο, Πάρο και Μύκονο.

Ενώ για το διάστημα 01 έως 28 Μαΐου θα αναχωρεί από Ραφήνα για Τήνο και Μύκονο. Το δρομολόγιο το οποίο θα πραγματοποιούταν στις 12 Απρίλη θα παραμείνει ανεκτέλεστο, ενώ στις 30 Απρίλη, θα εκτελεστεί δρομολόγιο από Ηράκλειο στις 09:30 για Θήρα, Ίο, Πάρο, Μύκονο, Τήνο με τελικό προορισμό τη Ραφήνα. Το διάστημα από 29 Μαΐου έως 11 Ιουνίου θα ξεκινά από Ραφήνα για Τήνο και Μύκονο, ενώ από 12 Ιουνίου έως 13 Σεπτεμβρίου θα ξεκινά από Ραφήνα για Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα.
Ανεκτέλεστο θα είναι τα δρομολόγιο που θα εκτελούταν στις 31 Μαΐου, 15 Ιουλίου και 28 Αυγούστου. Από 14 έως 27 Σεπτεμβρίου θα ξεκινά από Ραφήνα για Τήνο και Μύκονο, ενώ για το διάστημα από τις 05 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου θα ξεκινά από το Ηράκλειο για Θήρα, Ίο, Πάρο και Μύκονο. Στις 28 Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο θα παραμείνει ανεκτέλεστο ενώ στις 05 Οκτωβρίου το δρομολόγια θα ξεκινά από Ραφήνα για Τήνο,Μύκονο, Πάρο, Ίο, Θήρα και Ηράκλειο.

 Πηγή :http://www.koinignomi.gr/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...