6 Ιουλ 2017

Οπλίτης γιατρός υπηρετεί στη Δονούσα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για δεύτερη φορά τήρησε το λόγο που έδωσε στους κατοίκους της Δονούσας. Έτσι, μετά τη μελέτη και τοποθέτηση της ΠΡΟ-ΚΑΤ κατασκευής για τη στέγαση του Νηπιαγωγείου, που εγκαινιάστηκε παρουσία του τον περασμένο Μάϊο, εδώ και μια εβδομάδα, υλοποιήθηκε μια ακόμη υπόσχεση που είχε δώσει στους Δονουσιώτες και στο νησί τοποθετήθηκε γιατρός που υπηρετεί και τη στρατιωτική θητεία του...

Όπως λέει στο Cyclades Voice ο πρόεδρος της Δ.Κ. Δονούσας, Δημήτρης Πράσινος, η ικανοποίηση όλων είναι μεγάλη από αυτήν την εξέλιξη.

"Ο γιατρός, που απολύεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο από το στρατό, εκδήλωσε ήδη την επιθυμία να υπηρετήσει και για το αγροτικό του στο νησί μας, όπου ήδη βρίσκεται από την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες του με ζήλο", αναφέρει ο κ. Δ. Πράσινος, προσθέτοντας ότι για δεύτερη φορά ο υπουργός έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε.

Σημαντική εξέλιξη για τους κατοίκους του νησιού το γεγονός να έχουν γιατρό, με τη χαρά να γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αφού έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στη Δονούσα και μετά την απόλυσή του από το στρατό, για το αγροτικό του.

Newsroom Cyclades Voice
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...