19 Ιαν 2019

Σημαντική νίκη στην Πάρο για τον Α.Ο.Σερίφου ..video

Στον ΑΟ Σερίφου αυτό που φοβούνταν πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Μαρπησσαϊκό ήταν το γεγονός ότι η ομάδα προέρχονταν από μεγάλη αγωνιστική αποχή από τις εορτές των Χριστουγέννων.

 Αυτό επιβεβαιώθηκε στο α' μέρος ωστόσο η ομάδα του Γιαννη Ραμπια στην επανάληψη ανέβασε στροφές και απέδρασε με ένα σπουδαίο διπλό από την Πάρο επικραώντας με 1-2. 

 Οι Σεριφιώτες παρότι έμειναν πίσω στο σκορ από το γκολ του Βράπι στο 48', βρήκαν τις λύσεις να γυρίσουν το ματς και πλέον καλούνται να τα δώσουν όλα στην τελευταια στροφή του 2ου ομίλου για να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση.

 Όσον αφορά τους Παριανούς, στο α μέρος πατούσαν καλύτερα και με δεδομένο τις σοβαρές τους ελλείψεις στην επανάληψη δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμο των αντιπάλων τους και μοιραία ηττήθηκαν παροτι προηγήθηκαν.
 Στο 66' ο Κ. Ρεβύνθης με πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι έκανε το 1-1, 

με τον Λιβάνιο στο 83' να χαρίζει το τρίποντο στους Σεριφιώτες.

 ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ 

 5' Μακρινό Φάουλ Βιντζηλαίου την τελευταία στιγμή ο Βασλαμάκης παραχώρησε κόρνερ 

20' Μακρινό φάουλ του Ρεβύνθη με απόκρουση ο Ανουσάκης παραχώρησε κόρνερ. 

 25' Αμφισβητούμενη φάση με τον ΑΟ Σερίφου να φωνάζει θεωρώντας ότι κακώς υποδείχθηκε οφσάιντ ο Μαγουλάς Αλέξανδρος. 

 27' Μετά από φάουλ του Βιντζηλαίου, ο Καλαβρουζιώτης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. 

 31' Μετά από κάθετη πάσα του Βράπι, ο Εσάι έκανε τη σέντρα-σουτ με τον Βαλσαμάκη την τελευταία στιγμή να παραχωρεί κόρνερ.

 33' Γέμισμα του Λιβάνιου ασταθής απόκρουση του Ρούσσου, με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος Μαγουλάς να βγαίνει σε τετ α τετ και ο εξερχόμενος Ανουσάκης να αποκρούει το βέβαιο γκολ. 

 35' Ατομική ενέργεια του Βιντζηλαίου από αριστερά που σέντρα όμως κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας. 

 38' Μετά από λάθος του Αντώνη Μαγουλά, ο Εσάι βρέθηκε απέναντι από τον Βασλαμάκη αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα ο Μουστάκης να απομακρύνει. 

 41' Ο Παππάς πάτησε περιοχή από πλάγια όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. 

 48' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ. 
 Ο Κρητικός με φοβερό από σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στο δοκαρι και στην επαναφορά ο Βράπι σε πρώτο χρόνο με τον Βαλσαμάκη να αποκρούει όμως ο Βράπι και πάλι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. 

 51' ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ. Ο Παγιολάρι με σέντρα σουτ βρίσκει τον Α. Μαγούλα που σκοράρει όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον Καλόγερα.

 66' Μετά από πλάγιο ο Ρεβύνθης έκανε τη σέντρα, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Καλαβρουζιώτη και τον Ανδρικόπουλο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών μετά από την επιβεβαίωση που πήρε από τον βοηθό Καλόγερα. 

 67' Ο Κ. Ρεβύνθης ευστοχει και 1-1. 

 72' Ο Ανουσάκης πραγματοποιεί υπέροχη επέμβαση μετά από σουτ του Παππα.

 75' Ο Ατσόνιος έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ. 80' Πλασέ κοντινά του Λιβάνιου σωτήρια ο Ανουσάκης διώχνει. 83' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ 1-2.

 Ο Κ. Ρεβύνθης από πλάγια έκανε την παράλληλα σέντρα, ο Α. Μαγούλας έκανε το σουτ με τον Ανουσάκη να αποκρούει ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Λιβάνιος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2.  

90' Φάουλ Βιντζηλαίου διώχνει εντυπωσιακά ο Βαλσμακης. 

90+5 Τελευταία προσπάθεια του Βιντζηλαίου από πλάγιο που έκανε τη σέντρα όμως ο Βαλσαμάκης μπλοκάρει 

 Διαιτητής ήταν ο Ανδρικόπουλος με βοηθό τον Καλόγερα και την Μαργαρίτη. 

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Γιάννης Βιντζηλαίος) Ανουσάκης, Τζανακόπουλος Χρ. (86' Τζανακόπουλος Κ.),Τζουμανίκας, Ρούσσος, Κιοσέ, Αντωνόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Κρητικός, Εσάι, Βράπι (63' Παπαδάκης), Βιντζηλαίος Π. Στον πάγκο οι: Μεϊμαρίδης, Τσακόνης, Φραντζής, Αποστολόπουλος, Ζουμής. 

 ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας) Βαλσαμάκης Κ., Βαλσαμάκης Κωστ., Πιαγολλάρι, Ρεβύνθης Ν. (73 Ατσονιος), Μουστάκας, Μαγουλάς Αντ., Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Μαγουλάς Αλεξ., Ρεβυνθής Κ. (90+4' Γαβάκης), Παππάς (90+4' Γαβριήλ) 
Δείτε τον αγώνα https://www.youtube.com/watch?v=HaUKY9G5v_A
Πηγή : https://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...