19 Ιαν 2019

Sea Jets: Ενώνει με το Andros Jet τη Νάξο με τη Σίφνο και τις Βόρειες Κυκλάδες

Λέτε να γίνει πραγματικότητα; Δεν είναι κι άσχημο ε; Ωραίο δρομολόγιο: Ραφήνα – Παροναξία – Σίφνος και επιστροφή την επόμενη ημέρα… 

 Το δρομολόγιο έχει κατατεθεί στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα ellinikiaktoploia.net «Με την Ραφήνα θα συνδέεται η Σίφνος, το χρονικό διάστημα 16 Ιουνίου έως 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με σύστημα κρατήσεων. 

 Τι σημαίνει αυτό; Ότι άνοιξαν οι κρατήσεις… Και η SEAJETS, εμφανίζεται να δρομολογεί το ταχύπλοο Andros Jet, το παραπάνω χρονικό διάστημα, από Ραφήνα στις 14:15 το μεσημέρι, για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και τελικό προορισμό την Σίφνο, που θα φτάνει στις 19:15. 

 Στο νησί του Τσελεμεντέ, το ταχύπλοο θα διανυκτερεύει, αναχωρώντας το επόμενο πρωί στις 8:10, ακολουθώντας το αντίστροφο δρομολόγιο και με άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας στις 13:30 το μεσημέρι». 

 Και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία… Θα είναι η πρώτη φορά που οι Ναξιώτες θα κινούνται σ’ αυτό το δρομολόγιο… Και το πιο σημαντικό; Μιλάμε για ένα ταχύπλοο που κινείται με ταχύτητα στα 36 μίλια / ώρα, μπορεί να μεταφέρει 600 επιβάτες και 75 οχήματα…

 Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...