31 Ιαν 2019

Δεν έδεσε το ''AQUA JEWEL'' στην Ανάφη και το“EXPRESS SKIATHOS” στην Τήνο λόγω καιρού

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρωινές ώρες χθές, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''AQUA JEWEL'' Ν.Π. 11045, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα της Ανάφης και ότι θα συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο του για Θήρα -Θηρασιά- Ίο- Σίκινο- Φολεγανδρο-Νάξο-Πάρο-Σύρο-Κύθνο-Κέα-Λαύριο. 

Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστεί στο λιμένα της Ανάφης ένας (01) επιβάτης, ο οποίος θα προωθηθεί στον προορισμό του με μέριμνα της εταιρείας.

 Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθές, η Λιμενική Αρχή Τήνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “EXPRESS SKIATHOS” Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σέριφο – Σύρο – Τήνο – Άνδρο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα Τήνου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνέχιζε το δρομολόγιό του για το λιμένα Άνδρου. 

Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση οχτώ (08) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση σαράντα τρεις (43) επιβάτες και ένα (01) Ε.Ι.Χ. με προορισμό τον λιμένα Γαυρίου, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας. 

Πηγή : http://www.kaipoutheos.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...