28 Ιουλ 2019

Σέριφος ..Σε ένα πραγματικά υπέροχο νησί δεν θα μπορούσε να μην γίνει μια υπέροχη συναυλία.

Ο Γιάννης Κότσιρας ανάρτησε αυτην την υπέροχη φωτό απο την συναυλία του στην Σέριφο   
Σε ένα πραγματικά υπέροχο νησί δεν θα μπορούσε να μην γίνει μια υπέροχη συναυλία.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο Θεατράκι του Συνδέσμου των εν Αθήναις Σεριφίων, η οποία διοργανώθηκε με αγάπη από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ 

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, έφτασε στο τέλος της. Για την διοργάνωση όμως αυτή εκτός από τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας, υπάρχουν και οι χορηγοί μας και οι αφανείς ήρωες -τα παιδιά που μετέφεραν όλο τον εξοπλισμό στο Θέατρο- τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε. 
  φωτο Anna Gouvianaki

Ευχαριστούμε: 

 • τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Σεριφίων για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου του Θεάτρου, τον Δήμο Σερίφου για την υποστήριξη, τον Γιάννη Κονδύλη που από την θέση του χορηγού συνετέλεσe στην επιτυχημένη βραδιά μαζί με το DIOS / ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και την Eza Beer. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια INDIGO, επίσης από τη θέση του χορηγού. 

• Για τη φιλοξενία τα ενοικιαζόμενα δωμάτια: ΑΣΤΡΙΟ, ΑΙΓΑΙΟΝ, ABATI, ΑΛΙΚΤΥΠΟ, ΔΟΡΚΑΣ, ΗΛΙΟΣ και ΜΑΡΙΕΤΤΑ. 

 • Επίσης για την υποστήριξη τα εστιατόρια: ΘΑΛΑΜΙ, TOOTSIE, ΜΕΛΙ ΜΟΥ και ROBINSON. 

• Το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΡΥΣΟΛΩΡΑ,

 • τα καταστήματα ΓΛΥΚΙΣΜΑ και ΘΗΤΑ . 

 • Τους χορηγούς μας επικοινωνίας: την εφημερίδα ΣΕΡΙΦΟΣ, την ιστοσελίδα «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ», τα Σιφναϊκά νέα, τα Μηλέϊκα νέα, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Σίφνου PRISMA , το CYCLADES 24. 
 φωτο Anna Gouvianaki
 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα παιδιά και όλους όσους μετέφεραν το ηχοσύστημα στο χώρο του Θεάτρου και μπορούμε να πούμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί ότι δίχως αυτούς η συναυλία δεν θα γινόταν.  

Τελειώνοντας αφήσαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ στην πρώτη του εμφάνιση στο νησί-γενέτειρα της μητέρας του, που μάγεψε το κοινό.
 Μας συγκίνησε όταν μας είπε ξεκάθαρα , ότι είναι ένας από «εμάς», Σεριφιώτης γνήσιος, ένας Καμπάνταης! 
 φωτο Anna Gouvianaki
Ήταν ένα LIVE που θα παραμείνει στο μυαλό όλων όσων παραβρεθήκαμε για πολύ καιρό ακόμα. Εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη και η Δήμητρα Μπουλούζου, με το βιολί της αλλά κυρίως με την φωνή της! 
 φωτο Anna Gouvianaki
Ευχαριστούμε Γιάννη Κότσιρα για την αξέχαστη βραδιά , για το υπέροχο ταξίδι σε νότες και μνήμες αλαργινές γεμάτες νοσταλγία και πάνω από όλα γιατί τίμησες την καταγωγή σου . Εις το επανιδείν 

Πηγή : ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...