21 Νοε 2019

«Επισκευή Γυμνασίου-Λυκείου Σερίφου» Παράταση ως τις 31/12/2021.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Ρεβίνθης Κωνσταντίνος και η Μονοβασίου Ελένη υπάλληλος του δήμου, για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης .

 ΘΕΜΑ 10ο : Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της Διαβαθμικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Σερίφου για το έργο « Επισκευή Γυμνασίου – Λυκείου νήσου Σερίφου» . Αριθμός Απόφασης : 143 /2019 

Ο πρόεδρος του ΔΣ Χρυσολωράς Μιχαήλ , έδωσε το λόγο στο δήμαρχο κ. Ρεβίνθη Κων/νο ο οποίος είπε μεταξύ άλλων τα εξής: 

 Κατόπιν της υπ’ αριθμόν 117/2019 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει τροποποίηση της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έχει υπογραφεί στις 21/9/2017 και αφορά την «Επισκευή Γυμνασίου-Λυκείου Σερίφου».

 Η τροποποίηση θα έχει να κάνει μόνο με το άρθρο 3, ως προς το χρονοδιάγραμμα, καθώς θα πρέπει να δοθεί παράταση ως τις 31/12/2021. 

Τα υπόλοιπα άρθρα θα συνεχίσουν να ισχύουν χωρίς τροποποιήσεις. 

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο κ. Χρυσολωράς Θεόδωρος ο οποίος είπε ότι θα έπρεπε να αποστείλουμε έγγραφη διαμαρτυρία στην Περιφέρεια για το συγκεκριμένο θέμα. 

Το δημοτικό συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του τα ανωτέρω 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Την τροποποίηση της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έχει υπογραφεί στις 21/9/2017 και αφορά την «Επισκευή Γυμνασίου-Λυκείου Σερίφου» ως προς το χρονοδιάγραμμα και την παράταση αυτής ως τις 31/12/2021. 

Πηγή : ΔΙΑΥΓΕΙΑ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...