12 Ιαν 2020

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Α’ κατηγορία έκανε ο ΑΟ Σερίφου

Τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην Α’ κατηγορία έκανε ο ΑΟ Σερίφου που μπήκε με το δεξί στο 2020, περνώντας με 0-2 μέσα από την έδρα του Καρτεράδου. 

 Ανταπόκριση: Κυριάκος Παντζαρίδης

 Παρά το γεγονός ότι οι Σεριφιώτες ταξίδεψαν με οριακή αποστολή 11 ποδοσφαιριστών στη Σαντορίνη και είχαν τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Ράμπια να δίνει οδηγίες από την εξέδρα λόγω της τιμωρίας που εκτίει, κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, απέναντι στον Καρτεράδο, που βάσει της εικόνας του αγώνα σίγουρα δικαιούταν κάποιο τέρμα ειδικά στην επανάληψη που πίεσαν.

 Στο 40ο λεπτό ο Κώστας Ρεβίνθης πρόλαβε στην έξοδο τον Ξαγοράρη και με πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. 

 Ο Καρτεράδος πίεσε στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, πράγμα που τελικά έκανε και πάλι ο ΑΟ Σερίφου στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93’, όπου ο Ρεβίνθης σούταρε, ο Ξαγοράρη απόκρουσε και στην επαναφορά ο Σκοπελίτης με σουτ έκανε το 0-2 που παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

 Στο 94΄ο Καρτεράδος είχε δοκάρι σε σουτ του Ζαχαράκη. Με αυτή τη νίκη ο ΑΟ Σερίφου έφτασε τους 9 βαθμούς, αφήνοντας στους 3 τον Καρτεράδο και στην τελευταία θέση με 0 βαθμούς τον Πάγο.Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης με βοηθούς τους Βάιλα και Ελευθεριάδη. 

 ΑΟ Καρτεράδος (Στάθης Φίλων) : Ξαγοράρης, Κουλόλι Ε., Φίλων Α., Κουλόλι Γ., Ντάλλας (62΄Χάλαρης), Φίλων Σ., Αχμετάι, Τριαντάφυλλος (57΄Κουρπέτης), Σελιστάι, Τομόρι 

 ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κος., Βαλσαμάκης Κων., Παγιολάρι, Εφέντη, Ρεβίνθης Ν., Σκοπελίτης, Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Μαγουλάς, Ρεβινθής Κων., Παππάς. 

 Η βαθμολογία 

Πηγή : https://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...