12 Ιαν 2020

Σέριφος ...Ας σταματήσει ο πολυετής εμπαιγμός μας

ΣΕΡΙΦΟΣ 
Δημήτρης Τσόπελας
Το 2003 κατασκευστηκε δεξαμενή στο δρόμο προς Σκλαβογιαννη με σκοπό να υδρεύσει τις περιοχές από αγκουριές μέχρι το Μέγα Χωριό Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύου ύδρευσης (σωλήνες ύδρευση) από τις αγκουριές μέχρι τη Δεξαμενή και αντίστροφα με τις απαραίτητες αντλίες .

 Το έργο έχει δυο τμήματα το ένα θα το εκτελέσει ο εργολάβος και περιλαμβάνει βάνες τις όποιες ήδη τοποθέτησε μετά από δική μου όχληση και ένα κομμάτι 100-200 μέτρα υπογειοποιησης του δικτύου,και το υπόλοιπο πρέπει να το κατασκευάσει ο Δήμος με τους εντεταλμένους υπαλλήλους

του. Τον Αύγουστο του 2018 μετά από δικό μου αίτημα ασχολήθηκε το ΔΣ όπου έγινε ενημέρωση από τον τότε Δήμαρχο ότι το έργο θα προχωρήσει και για αυτό έχει εγκριθεί ποσό 165000 ευρώ για έργα ύδρευσης από το υπουργείο Εσωτερικών τα χρήματα τα πήρε ο Δήμος αλλά το έργο παραμένει ανεκτέλεστο.

Απευθυνόμαστε στην νέα Δημοτική Αρχή για να εκτελέσει την με αρ 102/2018 απόφαση του ΔΣ και να ολοκληρώσει το έργο δίνοντας τις απαραίτητες εντολές τόσο στους εντεταλμένους του Δήμου όσο και προς τον εργολάβο και να σταματήσει επί τέλους ο πολυετής εμπαιγμός μας. 

Πηγή : 
Δημήτρης Τσόπελας

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...