22 Ιαν 2020

Σέριφος..οι περικοπές των κινήτρων στο ιατρικό προσωπικό μπορεί να μας στοιχίσει μελλοντικά

H δημοτική αρχή αποφάσισε να προχωρήσει σε ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ κινήτρων στήριξης διαμονής και διαβίωσης ιατρών ,σωμάτων ασφαλείας και εκπαιδευτικών την μη δυνατότητα καταβολής των ήδη θεσμοθετημένων από την προηγούμενη διοίκηση ποσών την ίδια ώρα που επιλέγει να σπαταλάει χρήματα σε ταξίδια προσωπικής προβολής και εξυπηρετήσεις "ημετέρων". 
 Με μία απαράδεκτη αρχική εισήγηση κινήτρων πείνας και με μία διορθωμένη σε σχέση με την προηγούμενη δεύτερη ,προφανώς μετά από την κατακραυγή, προσπάθησε με τη λογική του "αποφασίζουμε και διατάζουμε" να εκβιάσει την αποδοχή της πρότασης αυτής. 

Ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της υγείας οι περικοπές των κινήτρων μπορεί να μας στοιχίσει μελλοντικά καθώς για να γίνει η επιλογή του νησιού μας από ένα γιατρό παίζει μεγάλο ρόλο η ύπαρξη τους.

 Παρά την αντίθεση μας λοιπόν σε όποια αναιτιολόγητη περικοπή ή αύξηση ,ζητήσαμε όπως και οι υπόλοιπες παρατάξεις τα πλήρη στοιχεία από την οικονομική υπηρεσία καθώς δεν υπήρχε καμία ουσιαστική ενημέρωση έτσι ώστε να βρούμε όλοι μαζί μία πρόταση στο επόμενο συμβούλιο η οποία να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και να προασπίζει τόσο τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου όσο και την διασφάλιση ανταγωνιστικών κινήτρων . 

Καλό θα ήταν η Δημοτική αρχή αντί να βγάζει ανακοινώσεις για λόγους εντυπωσιασμού και για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη για να αποκρύψει τα λάθη της ή την ανεπάρκεια της να ασχολείται με την ουσία των πραγμάτων και όχι το "φαίνεσθαι" 

 .Επίσης να θυμίσω ότι η μισή αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα. Καλό θα ήταν να το θυμάστε σε μελλοντικές ανακοινώσεις. 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...