22 Ιαν 2020

Σέριφος..Εξορθολογισμός στην παροχή κινήτρων στο ιατρικό προσωπικό. Το θέμα ωστόσο πήρε αναβολή με πρόταση της αντιπολίτευσης.

Για ενημέρωση του κόσμου της Σερίφου και προς αποφυγήν δημιουργίας άσκοπων εντυπώσεων σχετικά με την παροχή κινήτρων στο ιατρικό προσωπικό. 

 Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει απόλυτη βαρύτητα στο θέμα της υγείας. 

Άλλωστε είναι γεγονός οτι τα τελευταία χρόνια, υπάρχει εξαιρετική οργάνωση στο ΠΠΙ Σερίφου και το έργο που προσφέρει είναι άξιο επαίνων κάτω από δύσκολες συνθήκες και ως Δήμος είμαστε δίπλα στο προσωπικό με πράξεις και όχι στα λόγια. 

 Η πρόταση λοιπόν της δημοτικής αρχής, ήταν εκτός απ το ενοίκιο που χορηγείται, να προσαρμοστεί το επίδομα σίτισης στα 300 ευρώ για το μόνιμο ιατρό και στα 250 ευρώ στους δύο αγροτικούς ιατρούς. 

Στο ύψος δηλαδή μιας μέσης δαπάνης ενός ατόμου για supermarket.

 Το επίδομα σίτισης θα δίνεται αφ' ότου προσκομίζονται, αποδείξεις και όχι όπως δινόταν πριν (όπως προβλέπεται από το νόμο για να αποδεικνύεται οτι πρόκειται για δαπάνη σίτισης, το λογικό δηλαδή). 

 Παράλληλα, δε θα πληρώνεται το ρεύμα στις οικίες που επιχορηγεί ο Δήμος διότι αυτό δεν προβλέπεται από το νόμο και ότι γινόταν μέχρι τώρα ήταν παράνομο. 

Αναλογιστείτε ότι υπάρχει λογαριασμός 1500 ευρώ για 16 μήνες χρήσης, όπως αναφέρθηκε στην εισήγηση του Αντιδημάρχου. 

 Το θέμα ωστόσο πήρε αναβολή με πρόταση της αντιπολίτευσης.Η οποία ζήτησε την εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας. 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...