27 Ιαν 2020

Με Πρωταγωνιστή τον Αντώνη Νταή ο Α.Ο.Σερίφου επικράτησε με 3-2 του Α.Ο.Πάρου

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ά Κατηγορίας BLUESTAR FERRIES, πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής το συγκρότημα του Γιάννη Ράμπια, επικρατώντας του Α.Ο. Πάρου με 3-2 και μειώνοντας παράλληλα τη μεταξύ τους διαφορά στον 1 βαθμό.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες που είχαν και από ένα κερδισμένο πέναλντι εκατέρωθεν, καθώς και αποβολή για την ομάδα της Παρου. 

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως και τα πέντε τέρματα σημειώθηκαν σε αυτό.

 Να σημειώσουμε ότι στον πάγκο των γηπεδούχων, ήταν ο Μάκης Ιωακειμίδης λόγω της τιμωρίας του Γιάννη Ράμπια, με τον τελευταίο να δίνει οδηγίες από την εξέδρα. 

 Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, ο Αντώνης Νταής, ο οποίος στην πρώτη του κιόλας συμμετοχή έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα σκοράροντας και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Πολύ καλή παρουσία των Λιβάνιου Μαρίνου, Σκοπελίτη και Παρίση Κοσμά, ενώ αρκετά προβλήματα είχε η αμυντική τετράδα του Α.Ο. Σερίφου, που ήταν ασταθής.

Για τον Α.Ο.Πάρου ο οποίος παρουσίασε ένα αρκετά νεανικό σχήμα, χωρίς τον τιμωρημένο Γιουρτζίδη, ξεχώρισε ο πολύ μαχητικός Γαβαλάς ενώ ο συνήθως απειλιτικός Χύσκα δεν βρήκε τους χώρους για να δημιουργήσει. 

 Το σκορ άνοιξε στο 15΄ο Α.Ο. Σερίφου, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του αγώνα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκοπελίτη από αριστερά, ο Νταής πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαριστού. 

 Το 2-0 έγινε λίγο αργότερα στο 24ο λεπτό. Μετά από βαθιά μπαλιά στην αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής, ο Νταής κατεβάζει καταπληκτικά τη μπάλα όντας πλάτη στην εστία και γυρνάει το σώμα του, εξαπολύοντας μία βολίδα στο δεξί παραθυράκι του Χαριστού που δεν μπορούσε να αντιδράσει.
 Ένα γκολ πολύ όμορφο που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα των Κυκλάδων.

 Στο 34΄ο Α.Ο. Πάρου θα μειώσει το σκορ. 

Ο Σαρρής θα γίνει κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, θα περάσει τους Μποφίλιο και Γεροντάρη και στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα, αυτή θα βρει στο χέρι του Μαγουλα, με τον διαιτητή να σφυράει την εσχάτη των ποινών.

 Ο Μαγουλάς διαμαρτυρήθηκε πως το χέρι ήταν ακούσιο. 

Ο Γαβαλάς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλντι, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Βαλσαμάκη, γράφωντας το 2-1. Στην επόμενη φάση θα έχουμε ανατροπή του Νταή από το Ρέλλα εκτός περιοχής, αλλά και ανατροπή συναισθημάτων αφού ο αμυντικός του Α.Ο. Πάρου θα δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κύριο Καλόγερα. 

Ο Ρέλλας διαμαρτυρήθηκε έντονα, αφού θεώρησε πως δεν ήταν σωστή η απόφαση. Το φάουλ εκτέλεσε ο Νταής στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. 
 Στο 43΄θα γίνει το 3-1. 

Ο Λιβάνιος Μαρίνος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή με τον κύριο Καλόγερα να δείχνει την άσπρη βούλα. Εύστοχη εκτέλεση από τον Νταή και χατ-τρικ για τον ίδιο. Και ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα τελείωνε με το σκορ στο 3-1, στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 47΄, ο Σκανδάλης σημείωσε το 3-2. 

Μετά από γέμισμα προς την περιοχή του Α.Ο.Σ. και αδράνεια των αμυντικών, ο Σκανδάλης πρόλαβε την έξοδο Βαλσαμάκη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Η επανάληψη δεν έκρυβε τις ίδιες συγκινήσεις. 

Οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα, ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν περισσότερο να απειλήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. 
Σημαντικότερη ευκαιρία το οριζόντιο δοκάρι του Σαρρή στο 85΄. 

 Στα δυσάρεστα του αγώνα οι τραυματισμοί των Παγιολάρι και Βαλσαμάκη Κωνσταντίνου με τον δεύτερο να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το γήπεδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες με το που φτάσει στον Πειραιά, θα μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο έτσι ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. 

 Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς τους Δρόσο και Γρυπάρη. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο κ. Αρμακόλας 

Συνθέσεις 

 Α.Ο Σερίφου (Ράμπιας):Βαλσαμάκης, Μποφίλιος, Παγιολάρι (59΄Κιούσης), Γεροντάρης, Μαγουλάς, Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κων. (90΄+ Αδελιανάκης), Νταής, Σκοπελίτης (69΄Παρίσης Δημήτρης), Παρίσης Κοσμάς 

 Αναπληρωματικοί: Ρεβίνθης Ν., Παππάς, Παρίσης Παν. 

 Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Παπα, Ρέλλας, Μπέτσα, Τσαντάνης, Σκιαδάς (88΄Κούτσα), Σκανδάλης (65′ Ζγουράτι), Χύσκα, Γαβαλάς, Σαρρής, Λουκής (85΄Γκιόκα) 

Αναπληρωματικοί: Καρποδίνης, Ζγουράτι Φ., Χανιώτης


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...