28 Σεπ 2016

ΦΙΛΟΣΣ - Animal Help Association of Serifos ...Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Σερίφου!

Με προσωπική εργασία και όραμα τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου Σερίφου αφού εξασφάλισαν την έγκριση -στήριξη  του Δήμου Σερίφου που τους παραχώρησε το εγταλελειμένο κτήριο του πρώην "Relax"και έκαναν ένα μεγάλο βήμα για να εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες για τα ζωάκια της Σερίφου και όχι μόνο.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε και να τους βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και να ανταποκριθούμε στις δράσεις για την οικονομική και σε ανθρώπινο δυναμικό στήριξη του συλλόγου για να αποκτήσει επιτέλους το νησί μας μια φωνή και μια στέγη για τα ζωάκια με την έμπρακτη στήριξη όλων των φορέων του νησιού μιας και ο Δήμος δίνει το παράδειγμα Καλή δύναμη λοιπόν σε αυτήν την υπέροχη ομάδα και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους 

 Καλά νέα! Good news!
Μπορούμε να χρησιμοποιούμε το παλιό "Relax" για κτηνιατρείο και γραφείο του συλλόγου! Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Σερίφου!
Αύριο, Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουμε το καθάρισμα εκεί.
Και θέλουμε βοήθεια! Αν έχετε χρόνο ελάτε αύριο στις 10!
Good News!
We can use the old "Relax" as a veterinary clinic and generally for our association. Thanks a lot to the municipality of Serifos!
Tomorrow, Tuesday, 27/09, we will start to clean the place.
Help would be great!
Tomorrow, 10 a.m.!


Ξεκινήσαμε το καθάρισμα.... Τι χάλι! Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν και άλλοι  αύριο!!!


We started to clean, but what a mess! There is still a lot of work to do - and we hope that maybe tomorrow someone is going to help!!!!
Πηγή : ΦΙΛΟΣΣ - Animal Help Association of Serifos 
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...