24 Σεπ 2016

Γυαλίστε τις μοτοσυκλέτες σας για το Distinguished Gentleman’s Ride στη Σαντορίνη

Περισσότεροι από 30 αναβάτες θα πάρουν μέρος την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Distinguished Gentleman’s Ride, τη βόλτα με κλασικές μοτοσυκλέτες που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Σαντορίνη.
Η διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση “Distinghuished Gentleman’s Ride” έχει σκοπό την ευασθητοποίηση του κόσμου για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά. Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια στην Αυστραλία και έχει εξελιχθεί σήμερα σε παγκόσμιο γεγονός που πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου σε περίπου 480 πόλεις, σε 90 χώρες ανά το κόσμο. Εκτός από τη Σαντορίνη, στις φετινές εκδηλώσεις στην Ελλάδα θα πάρε μέρος επίσης η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.
Οι οδηγοί, ντυμένοι επίσημα και πίσω από το τιμόνι της vintage ή custom μοτοσυκλέτας τους, θα πορευτούν μαζί σε όλο το νησί. Σημείο συνάντησης είναι το Καμάρι (δίπλα στο Prince) στις 11:00. Από εκεί θα οδηγήσουν προς τα Φηρά, την Οία, τον Πύργο, τον Περίβολο, την Περίσσα για να καταλήξουν στην Μητρόπολη, στα Φηρά.
Τη διοργάνωση υποστηρίζει και ο κ. Ανδρέας Χ. Βλάχος, χειρουργός-ουρολόγος στη Σαντορίνη, που θα κάνει μια σύντομη ενημέρωση για θέματα υγείας πριν ξεκινήσει η βόλτα με τις μηχανές.
Δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής. Τα χρήματα συγκεντρώνονται μόνο μέσω του www.gentlemansride.com και με τους εξής τρόπους: ως δωρεά απευθείας στη διεθνή οργάνωση ή και ως χορηγία στον κάθε αναβάτη ξεχωριστά. Ο αναβάτης που θα συγκεντρώσει στο όνομά του 200 ευρώ και πάνω, επιβραβεύεται από τη οργάνωση με ένα μοναδικό κέντημα ρούχων σχεδιασμένο ειδικά για αυτό το σκοπό. Στην παραπάνω διεύθυνση μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή ως αναβάτης, χορηγός αναβατή ή και μέγας χορηγός αν έχει επιχείρηση.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση της Σαντορίνης: κος Paul Verheijen (Πωλ Φερχάιεν), τηλ. 6951099106 και Facebook Event εδώ.
Πηγή : http://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...