16 Ιουλ 2017

Ο¨Διονύσιος Σολωμός», είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Αιγαίο

Την ώρα που το ¨Διονύσιος Σολωμός» πανέτοιμο περιμένει τα τελευταία γραφειοκρατικά εμπόδια ώστε να ριχτεί στη μάχη της καθημερινότητας και να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών προς τις Δυτικές Κυκλάδες, η ακτοπλοϊκή εταιρεία Zante Ferries προχώρησε στη ναύλωση του οχηματαγωγού πλοίου «Νέαρχος» ώστε να μεταφέρει φορτηγά αυτοκίνητα (είτε δημόσιας είτε ιδιωτικής χρήσης) προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Μάλιστα, το πρώτο δρομολόγιο είναι προγραμματισμένο για σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 16 Ιουλίου και στις 12 από το λιμάνι του Λαυρίου..
Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα ellinikiaktoploia.net «στο Νέο Μόλο Δραπετσώνας παραμένει δεμένο το «Διονύσιος Σολωμός», αναμένοντας να περατωθούν οι επιθεωρήσεις και να δοθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά αξιοπλοίας και ασφάλειας, από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου . Το πλοίο της ZANTE FERRIES, είναι έτοιμο να ταξιδέψει στο Αιγαίο με τις αλλαγές που έχουν γίνει συνολικά στο πλοίο να κερδίζουν τις εντυπώσεις».
Και τέλος να αναφέρουμε ότι πριν από δύο ημέρες είχε εκδοθεί δελτίο Τύπου από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που έβαζε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τη δρομολόγηση του πλοίου… «Η Διοίκηση της ZANTE FERRIES λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης επιθυμεί με το παρόν Δελτίο Τύπου να ζητήσει συγγνώμη από τους επιβάτες του πλοίου της «Διονύσιος Σολωμός» το οποίο δεν κατέστη δυνατόν να εκτελέσει τα δρομολόγια του λόγω μη έγκαιρης περάτωσης των επιθεωρήσεων του πλοίου εξαιτίας της πρόσφατης απεργίας των εργαζόμενων του «συνδικάτου μετάλλου»».
Πηγή : https://www.naxospress.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...