9 Ιουλ 2017

Εναρξη των δρομολογίων (εντός του Ιουλίου) για το Διονύσιο Σολωμό της .Zante Ferries

ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ. ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ.
.Στις 22 Απριλίου είχαμε δημοσιεύσει με τη φωτογραφία μας πληροφορίες για το Ε/Γ - Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ. 
Δημοσιεύουμε σήμερα φωτογραφίες από το site της τεχνικής ναυτικής εταιρείας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ που έχει αναλάβει και ολοκληρώνει με επιτυχία τη μετασκευή του πλοίου

. Όπως αναφέρουν τα κύρια σημεία της μετασκευής εστιάζονται, εκτός από τη μερική ανακαίνιση του ξενοδοχειακού, στη μετατόπιση της ράμπας για το ανώτερω γκαράζ, στα πλάγια του πλοίου (ανοίγματα) και στην προέκταση του κυρίου καταστρώματος επιβατών προς πρύμνη και φυσικά στη μετασκευή της πλώρης που γίνεται κλειστή και σύγχρονη. 

Στις φωτογραφίες εστιάζεται η αλλαγή της πλώρης που σε αντίθεση με τη διαπλάτυνση της πρύμνης του ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ στο οποίο έχουμε αναφερθεί προδιετίας, έχουμε "στένεμα" της πλώρης για ναμπορέσει το πλοίο να ανταποκριθεί στο νέο του ρόλο στη γραμμή Πειραιάς - Δυτικές Κυκλάδες, όπου θα διπλώσει με το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ επίσης της Ζακυνθινής εταιρείας. 

Το πλοίο θα έπρεπε να αρχίσει καθημερινά δρομολόγια από 1ης Ιουλίου στις 7.05 και επιστροφή στον Πειραιά γύρω στις 23.00. Η έναρξη των δρομολογίων έχει μετατεθεί για αργότερα (εντός του Ιουλίου). Δεν μας μένει παρά να ευχηθούμε καλά ταξίδια στο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ και συγχαρητήρια στη Zante Ferries για τη πραγματοποίηση της μετασκευής στην Ελλάδα και στην εταιρεία Α. ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ για την πολύ καλή & υπεύθυνη εργασία που κάνει.
Πηγή : www.KaraviakaiThalasses.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...