13 Μαρ 2018

Ανοικτά όλα τα σενάρια για την Τρίτη θέση απο τον Α.Ο.Σερίφου

Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της 2ης θέσης του ομίλου έκανε ο Παμμηλιακός στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής που έγινε την Κυριακή (11/3) στη Μήλο, όπου επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΑΟ Σερίφου.

 Η ομάδα του Νίκου Μάλη βρήκε απέναντι της μία στιβαρή ομάδα όπως είναι αυτή του ΑΟ Σερίφου, που έπαιξε ποδόσφαιρο έχοντας σε μεγάλο βαθμό την κατοχή της μπάλας, όμως ο Παμμηλιακός ήταν αυτό που είχε την ουσία και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος και με δύο γκολ στην επανάληψη να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. 

 Ο ΑΟ Σερίφου ταξίδεψε με αρκετούς φίλους της ομάδας στο γειτονικό νησί, αλλά η ομα΄δα του Γιάννη Ράμπια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δεν κατάφερε να τους ευχαριστήσει, αφήνοντας παράλληλα ανοικτά όλα τα σενάρια για την Τρίτη θέση, όπου θα την διεκδικήσει μαζί με τον Μαρπησσαϊκό.

 Τα γκολ Στο 24΄ο Παπαδημητρίου πάσαρε στον Αργύρη Σίδερη και εκείνος με κοντινό σουτ έκανε το 1-0, σε ένα γκολ που υπήρξε διαμαρτυρία για οφσάιντ από τον ΑΟΣ. 

 Στην επανάληψη ο Παμμηλιακός μπήκε με γκολ από νωρίς που του έλυσε τα πόδια των παικτών του. Συγκεκριμένα στο 48΄ο Μάνη σέντραρε από αριστερά και ο Καμακάρης με προβολή στο πρώτο δοκάρι σημείωσε το 2-0. 

 Ο ΑΟ Σερίφου στην καλύτερη του ευκαιρία στο τέλος της αναμέτρησης είχε ένα καλό σουτ που εξουδετέρωσε ο Ανυφαντάκης. Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης Γ. Αθ. με βοηθούς τους Βάιλα και Μαθιουδάκη Γ. του Α. 

Συνθέσεις

Παμμηλιακός (Μάλης): Ανυφαντάκης, Ζούλιας (63΄Μαυρογιάννης Α.), Λιβάνιος (46΄Μάνη), Σίδερης Σ. (83΄Κουρέλης), Κυρίτσης, Ντόριζας (46΄Καμακάρης), Δρίλης, Τσιριγωτάκης, Μπεκογιάννη, Παπαδημητρίου. Σίδερης Α. ©. Αναπληρωματικοί: Λικάι, Μαυρογιάννης Ε., Σοσόλι 

ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης, Μποφίλιος, Παγιολάρι, Ρεβίνθης, Μουστάκας, Μαγουλάς, Λιβάνιος, Παπαδόπουλος ©, Βαλσαμάκης Κ. (60΄Μονομβάσιος), Ρεβίνθης Κ., Παππάς. Αναπληρωματικοί: Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α., Γούναρης. 

 Η Βαθμολογία και οι αγώνες που απομένουν 

Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...