29 Μαρ 2018

Ενα τέλειο ταίριασμα

Δειλά δειλά ξεπροβάλει ένα αφήγημα  για την πανέμορφη Σέριφο  ένα από τα πιο γνωστά και καλύτερα ξενοδοχεία  του νησιού  σχεδίασε  ένα τουριστικό προϊόν για  να το προωθήσει   τους ευχόμαστε καλή επιτυχία λοιπόν ...

To ξενοδοχείο coco mat  θα συνεργαστεί  με  την Γαλλίδα   Béatrice Peltre, διεθνώς αναγνωρισμένη food blogger, στιλίστα και φωτογράφο, η οποία θα   βρίσκεται στο τιμόνι των δύο πενθήμερων δράσεων  του ξενοδοχείου  στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018.

Οι μοναδικές  φωτογραφίες,της το άψογο στυλ και η ιδιαίτερη  φυσική αισθητική που αντικατοπτρίζει τη φυσική απλότητα και την αναζωογονητική αθωότητα έχουν την υπογραφής  της Béatrice. 

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός της απλότητας και του στυλ που φωτίζει τις φωτογραφίες της είναι εκπληκτικός πιστεύουμε ότι η παντρεμένη αισθητική της Béa με την καθαρή ομορφιά της Σερίφου έχει ως αποτέλεσμα το τέλειο ταίριασμα  

Όσοι αγοράσουν το πακέτο θα Περάσουν 5 ημέρες  στις Κυκλάδες, τη πιο διάσημη ομάδα νησιών του Αιγαίου, που περιλαμβάνει μερικά από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Ελάτε μαζί μας στο Coco-Mat Eco Residences,στη μαγευτική Σέριφο  που βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα, περιτριγυρισμένο από το φυσικό τοπίο του νησιού με τα ασβεστωμένα ξωκλήσια, το εκθαμβωτικό φως και τον υπνωτικό ήχο των κυμάτων που αγκαλιάζουν απαλά την ακτή. 

Περπατήστε τα υπέροχα  μονοπάτια του  θαυμάστε τα υπέροχα τοπία του νησιού   κάντε μια βόλτα με ποδήλατο κατά μήκος της παραλίας κοντά στο ξενοδοχείο ή απλά κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά της παραλίας βαγιάς 

Ανακαλύψτε ξανά  τον εαυτό σας μέσα από μια βόλτα στην ωραιότερη Χώρα των Κυκλάδων  τα σπίτια της που μοιάζουν με  κύβους  ζάχαρης τοποθετημένα  στην πλαγιά   ενός βουνού που στεγάζει  τρεις πανέμορφες εκκλησίες είναι μοναδική εμπειρία. 

Περπατήστε στα σοκάκια της ανάμεσα σε λευκά σπίτια με ασβεστωμένα καλντερίμια , με πολύχρωμα παράθυρα και πόρτες και τους παλιούς παραδοσιακούς  λευκούς ανεμόμυλους. Ανεβείτε  στην πλατεία της μικρής πόλης που είναι κρυμμένη στο κέντρο της Χώρας, ένας θεατρικός χώρος  πλακόστρωτος με μάρμαρο που περιβάλλεται από καφετέριες, το δημαρχείο και μια εκκλησία του 18ου αιώνα θα  σας καθηλώσει .
Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο μαγειρικής  από έναν ταλαντούχο Έλληνα σεφ. θα μάθετε επίσης πώς να ανοίξετε  ένα παραδοσιακό «φύλο» για να φτιάξετε  μια παραδοσιακή ελληνική πίτα  από έναν τοπικό μάγειρα και φυσικά μην ξεχάσουμε το «παιχνίδι με τον πηλό» ένα θεματικό  σεμινάριο σε ένα τοπικό  στούντιο κεραμικής 

Δοκιμάστε τις τοπικές σπεσιαλιτέ και τα φρέσκα θαλασσινά στις παραθαλάσσιες ταβέρνες. απολαύστε το γνωστό ελληνικό ελαιόλαδο, το ντόπιο κρασί, τα ντόπια τυριά το γιαούρτι, τα υπέροχα τοπικά λαχανικά και φρούτα. 

 Η Béa θα σας διδάξει τις θεμελιώδεις αρχές του τρόπου διατροφής με τον παθιασμένο και γλυκό της τρόπο, θα αναδείξει την διαχρονική αξία  των τροφίμων,φωτογραφίζοντας τα  χρησιμοποιώντας διαφορετικές επιφάνειες στους υπέροχους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας  μια ποικιλία από σκηνικά.

 Θα καλύψει επίσης την επιχειρησιακή πλευρά της φωτογραφίας, το blogging, τα κοινωνικά μέσα και την μετεπεξεργασία.
 Πηγή : 
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...