27 Ιουν 2021

Σέριφος: Συνεχίζεται η αγωνία για τον 69χρονο αγνοούμενο – Άκαρπες οι έρευνες μέχρι στιγμής


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου David στην Σέριφο, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή. Στο νησί έχει σημάνει συναγερμός για την ξαφνική εξαφάνιση του 69χρονου, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί παρά την κινητοποίηση του τοπικού μηχανισμού και μεγάλου αριθμού εθελοντών.

 Θα πρέπει – βέβαια – να σημειωθεί ότι ο αριθμός των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας του νησιού (Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα) είναι ελάχιστος και υποβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να συντονίσουν τις έρευνες μήπως και βρεθεί ζωντανός ο 69χρονος. 

 Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες και οι ώρες οι πιθανότητες μειώνονται, ενώ ένας από τους σοβαρούς αρνητικούς παράγοντες είναι οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα. 

Ήδη συμπληρώνονται τρεις ημέρες χωρίς ο αγνοούμενος να έχει δώσει σημάδια ζωής. Ο 69χρονος ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής πεζοπορία από τη Χώρα Σερίφου με πιθανό προορισμό τη Συκαμιά. 
Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν και η τύχη του αγνοείται.Σύμφωνα με νεες πληροφορίες σαρώθηκαν όλες οι πεζοπορικές διαδρομές απο ανθρώπους του τοπικού μηχανισμού διάσωσηςμέχρι και χθές αργά το βράδυ οι διασώστες φωναζαν το ονομά του και εκαναν συνεχείς κλήσεις στο κινητο δυστυχώς  ακόμα δεν βρέθηκε τίποτα .

Τελικά το στίγμα του κινητου ήταν απο την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα αναμένονται ενισχύσεις και νέος σχεδιασμός για να βρεθεί ο David αλλα όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα δυσκολευουν 

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...