21 Ιουν 2021

ΠΠΙ Σερίφου ..Τοποθέτηση του πρώτου Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) σε δημόσιο χώρο στη Σέριφο!


Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ Σήμερα έγινε η τοποθέτηση του πρώτου Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) σε δημόσιο χώρο στη Σέριφο! 

 Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν και οι άλλοι δυο. Συμμετέχοντας στο δίκτυο Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών της Χώρας μας, αυξάνουμε την πιθανότητα να σωθεί το επόμενο θύμα καρδιακής ανακοπής. 

 Ο πρωτος νέος Απινιδωτής τοποθετήθηκε στο μοναδικό φαρμακείο Σερίφου ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΕΡΙΦΟΥ - SERIFOS PHARMACYπου στεγάζεται στο λιμάνι, είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας αρκετών ανθρώπων. 

 Η πρωτοβουλία ήταν του ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ και σε συνεργασία με το Δήμος Σερίφου αλλά και πολίτες του νησιου, παραδίδουμε σήμερα τον πρώτο απινιδωτή στο κοινό και στους πιστοποιημένους ανανήπτες (BLS/ERC) του νησιου!! 

Ο απινιδωτής, καθώς οι επόμενοι δυο, θα καταχωρηθούν σε πανελλαδική πλατφόρμα αλλά και εφαρμογή άμεσης αναζήτησης απινιδωτή ! 



 Ευχαριστούμε Anastasis Stefanakis, Johan Borup-Ina Borup για την υποστήριξη, καθώς και τον Κώστας Σκερδεμπές για τη βοήθεια στην τοποθέτηση του κυτίου! 

 Βρες τον πλησιέστερο απινιδωτή στον Πανελλήνιο Χάρτη Απινιδωτών: 

Athanasios Kontaris


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...